banner

Blockchain-plattformen Cardano har samarbeidet med den DAG-baserte Layer 1-protokollen COTI for å levere det den refererer til som en “over-collateralized algoritmisk stablecoin.” I følge uttalelsen fra prosjektet, vil stablecoinen bli støttet av en reserve av ytterligere kryptovaluta.

Når utplasseringen finner sted

I tilfelle revisjonen og rekken av strenge stresstester går som planlagt, vil Djed bli distribuert på hovednettet i januar måned 2023. Utviklerne av Djed hevder at deres nye valuta vil opprettholde sin verdi i forhold til dollaren, dvs. den vil bli støttet av Cardano ($ADA), og at den vil bruke $SHEN som reservetoken.

Brukere vil motta belønninger i Djed for å gi likviditet gjennom integrasjonen av den algoritmiske stablecoinen med utvalgte partnere og desentraliserte børser (DEX). Formålet med prosjektets opphavsmenn er å gi ADA-likviditet til Djed smart-kontrakten på en måte som er planlagt og metodisk, med mål om å sikre et veksttempo som både er konsistent og kan opprettholdes over tid.

Meninger angående Djed

COTI-sjef Shahaf Bar-Geffen kom med følgende uttalelse under den offisielle kunngjøringen som fant sted på Cardano-toppmøtet: “Nylige markedshendelser har igjen bevist at vi trenger en trygg havn fra volatilitet, og Djed vil fungere som denne trygge havn i Cardano-nettverket .” Vi trenger en stablecoin som ikke bare er desentralisert, men som også har et bevis på reserver som umiddelbart publiseres på blokkjeden.

Prisen på Cardano beveger seg kanskje ikke, men blokkjedeteknologien bak vokser og blir stadig bedre. Den 22. september ble den etterlengtede oppgraderingen til Cardano kjent som Vasil gjort tilgjengelig for allmennheten. Målet med den harde gaffelen var å forbedre Cardanos kapasitet til å bygge desentraliserte applikasjoner (DApps), samt å utvide økosystemets skalerbarhet og generelle transaksjonsbehandlingskapasitet. På det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet, var en Cardano verdt omtrent $0,30 USD.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment