banner

Bitcoin-innehavere har i økende grad sett etter løsninger for selvforvaring siden etter feilen på den nest største bitcoin-børsen for en uke siden.

På grunnlag av informasjon innhentet fra kjedebørsstrømmer, rapporterer analyseselskapet Glassnode en økning i antall uttak til selvdepot-lommebøker.

Den 13. november twitret Glassnode at månedlige Bitcoin-uttak fra børser har nådd nivåer som er nesten på nivå med historiske gjennomsnitt, som er 106 000 BTC.

Det var bare tre andre tidsperioder som ble oppgitt før til denne: april 2022, november 2020 og juni/juli 2022. I følge funnene fra undersøkelsen var det den 9. november en betydelig økning i antall Bitcoin-lommebøker som mottok varen via utvekslingsadresser, noe som bringer totalen til omtrent 90 000.

Når Bitcoin (BTC) selges på en børs, er dette et bullish tegn for prisen på Bitcoin siden det antyder at kjøpere av Bitcoin har til hensikt å beholde den på lang sikt. På den annen side ser det ut til at denne situasjonen er et resultat av et synkende nivå av tillit til sentraliserte kryptovalutautvekslinger.

I følge Glassnode har uttakene resultert i “positive balansejusteringer på tvers av alle lommebokkohorter, fra reker til hvaler.” I tillegg, “sammenbruddet av FTX har skapt et veldig åpenbart skifte i #Bitcoin-holderatferd på tvers av alle kohorter,” sier Glassnode.

Siden FTX-fiaskoen begynte 6. november, har balanseendringer økt over hele linja for Bitcoin-lommebøker, med “reker”, eller lommebøker som lagrer mindre enn én mynt, og har sett en økning på 33 700 BTC i deres totale verdi. Drivkraften mot selvforvaring av kryptovaluta ser ut til å ha fått betydelig gjennomslag, ettersom 3600 BTC har blitt lagt til hval-lommebøker som hver har mer enn 1000 mynter.

Siden ordtaket “ikke nøklene dine, ikke pengene dine” veier mer enn det noen gang har gjort før, begynner bransjeeksperter å foreslå løsninger for selvforvaring som et resultat.

I følge uttalelser fra Ethereum-foreleser Anthony Sassano 13. november, bør investorer i kryptovalutaer ikke sette pengene sine på sentraliserte børser med mindre de rutinemessig handler store mengder kryptovalutaer.

I et intervju uttalte Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, at selvforvaring forsvarer mot misbruk av myndighet fra sentraliserte tredjeparter. Selvforvaring lar brukere beholde kontrollen over dataene sine.

Glassnode så en økning i hastigheten som stablecoins ble lagt til på børser, til tross for at flere av disse myntene destabiliserte seg i løpet av forrige uke.

Den 10. november ble innskudd av stablecoins for mer enn én milliard dollar gjort til regulerte markeder. I tillegg til dette uttalte den at den totale mengden stablecoin-reserver som holdes av alle børsene den overvåker nådde en ny all-time high på 41,2 milliarder dollar.

Det ble uttalt at “ekkoene av FTX-katastrofen utvilsomt vil jobbe for å modifisere markedet på tvers av flere bransjer,” som resulterer i et skifte i dominansen og preferansen for tillitsløse eiendeler i motsetning til sentralt utstedte.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment