banner

Digital betalingsplattform PayPal har slått seg sammen med MetaMasks morselskap ConsenSys for å la MetaMask-brukere kjøpe og overføre Ether via PayPals plattform.

I følge kunngjøringen 14. desember vil tjenesten i første omgang kun rulles ut til utvalgte PayPal-brukere i USA, ettersom landet er et av MetaMasks største markeder når det gjelder brukere.

ETH-kjøp

Samarbeidet er ment å tillate brukere å sømløst kjøpe og overføre ETH fra PayPal til MetaMask ved å bare logge på deres Mobile MetaMask-app, som deretter vil omdirigere dem til deres PayPal-konto for å fullføre transaksjoner.

Lorenzo Santos, produktsjef for MetaMask, delte:

“Denne integrasjonen med PayPal vil tillate våre amerikanske brukere å ikke bare kjøpe krypto sømløst gjennom MetaMask, men også enkelt utforske Web3-økosystemet.”

PayPal er blant et økende antall tradisjonelle betalingsselskaper som integrerer krypto i sine tjenester og søker å la brukere samhandle med kryptoøkosystemet på en enkel måte.

Andre selskaper prøvde dette

I november kunngjorde det globale digitale peer-to-peer-betalingsselskapet MoneyGram at amerikanske brukere, inkludert de i Washington, DC, kunne kjøpe, selge og holde kryptovaluta – nærmere bestemt Bitcoin, Ether og Litecoin – via MoneyGram-mobilappen.

I oktober innleverte Western Union også tre varemerker for administrasjon av digitale lommebøker og utveksling av digitale eiendeler, samt råvarederivater, noe som indikerer at betalingsselskapet sannsynligvis planlegger å utvide sine tjenester til Web3-sfæren. Mobil betalingsbehandlingsapp Cash App har også lagt til støtte for transaksjoner via Bitcoin Lightning Network for å tillate brukere å sende og motta BTC på den raskere, mer effektive lag-2-protokollen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment