banner

Det sirkulerer rykter i sektoren for sosiale medier om at Twitter vurderer utviklingen av sin egen kryptovaluta som vil bli kjent som «Twitter Coin». Denne mynten vil bli brukt til kjøp og tips i appen.

Nima Owjis rolle

Noen individer hentyder til de tidlige påstandene fra enkeltpersoner som Nima Owji, som tweeter om brudd knyttet til apper.

Den 4. desember publiserte han det som ser ut til å være en prototype av Twitters neste grensesnitt, som inkluderer et “Mynter”-alternativ for tipping, samt en vektorrepresentasjon av en mynt med Twitters logo.

Andre har referert til tweets fra IT-forsker Jane Manchun Wong, som hevdet å ha hentet ut kode fra en bestemt versjon av Twitters nettapp og funnet samme informasjon som Owji. Imidlertid har både innlegget og Wongs konto senere blitt deaktivert av årsaker som ikke er helt klare.

Reaksjonen på twitter

Det har også vært en flom av tweets med hashtaggen «TwitterCoin», med mange brukere som uttrykker begeistring, men til slutt ikke sjokkert over at den sosiale medieplattformen ville jobbe med nye betalingsskinner og systemforbindelser nå som Elon Musk har ansvaret. Tweetene har blitt ledsaget av ordet «TwitterCoin».

Dedikerte Dogecoin-supportere på sosiale medieplattformer som Twitter og Reddit har også forsøkt å bygge lenker. Noen av disse brukerne har fortsatt håp om at Musks Twitter-mynt faktisk bare er et kodenavn for Dogecoin hele tiden.

4. desember delte Musk på Twitter Spaces med 2,1 millioner lyttere at han fortsatt er interessert i å integrere kryptovaluta med den sosiale medieplattformen. Dette er et tema som Musk tidligere har nevnt.

Ifølge ham virker inkorporeringen av støtte for konvensjonelle valutaer i tillegg til kryptovalutaer som en no-brainer for Twitter.

Twitters kryptohistorie

I løpet av de siste årene har Twitter gradvis utvidet utvalget av betalingsmetoder som det gjør tilgjengelig for brukerne. Muligheten til å tippe en vertsmekanisme ved hjelp av fiat-valuta har nylig blitt aktivert på plattformen, og blir med Bitcoin og Ether, som begge ble introdusert i september 2021.

Fusjonen på 44 milliarder dollar ble fullført i oktober, og siden den gang har Musk overvåket flere endringer på Twitter. De mest bemerkelsesverdige av disse endringene gjelder sensurpolicyer, informasjonsutgivelser og botaktivitet som er knyttet til plattformen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment