banner

Finansminister Jeremy Hunt har inkludert initiativer som vil hjelpe kryptovalutaindustrien som en del av en rekke tiltak designet for å «fremme utvikling og konkurranseevne» i Storbritannias finanssektor. Disse tiltakene vil bli iverksatt i løpet av de neste månedene.

Hva regjeringen kritiserte

Uttalelsen som ble utgitt av regjeringen i Storbritannia fremhevet en rekke nøkkeltemaer, hvorav ett var behovet for en forbedret reguleringsstruktur som er “smidig, rimeligere og mer følsom for nye trender.”

I kunngjøringen heter det at det vil bli avholdt høringer angående forslag om å lansere en digital sentralbankvaluta (CBDC), at kryptoskattelettelser vil bli utvidet for investeringsforvaltere, at stablecoins vil bli innlemmet i regulatorisk perimeter, og at en regulatorisk sandbox vil bli etablert for å teste nye teknologier som har potensial til å revolusjonere finansmarkedene.

FSM-regning

Alle disse forslagene ble inkludert i et lovforslag som ble fremmet i begynnelsen av oktober under tittelen Financial Services and Markets (FSM). Hunt har uttalt at modifikasjonene vil demonstrere Storbritannias rykte som et verdensomspennende kraftsenter innen finansnæringen.

“Edinburgh-reformene utnytter våre Brexit-friheter til å utvikle et fleksibelt og hjemmelaget regelverk som fungerer til fordel for britene og våre firmaer,” la han til. “Disse reformene fungerer i interessen til det britiske folket og våre selskaper.”

I tillegg uttalte Hunt at regjeringen vil innføre flere restriksjoner som vil være utformet for å hindre utvidelsen av andre felt, som medisinsk vitenskap og digital teknologi.

Hva endringene vil bringe

Andrew Griffith, som fungerer som økonomisk sekretær for finansdepartementet i Storbritannia, har uttalt at de foreslåtte endringene vil resultere i mer effektiv finansiell regulering. Den ansvarlige for denne saken mener at dette «vil frigjøre utvikling og potensial i tettsteder og byer i hele Storbritannia».

Den 4. november, som et resultat av veksten i virksomheten, begynte regjeringen i Storbritannia å se på ikke-fungible tokens (NFT). Medlemmer av Digital, Culture, Media and Sport Committee (DCMS) har startet en offentlig etterforskning for å undersøke NFT-beholdning. Dette gjøres i stedet for en gjennomgang fra det britiske finansdepartementet, som opprinnelig var planlagt.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment