banner

Mens noen spillere er imot nonfungible token (NFT)-integrering for spill, er en stor del villige til å spille hvis de får muligheter til å tjene kryptovaluta, ifølge en fersk undersøkelse.

I en kunngjøring publiserte fintech-firmaet Zeebedee resultatene av en studie som undersøkte spillere basert i USA for å måle deres eksponering for krypto og deres følelser mot blockchain-spill.

Studieresultater

Forskerne fant at 67 % av de spurte er mer sannsynlig å spille gratis spill hvis spillene tilbyr kryptobelønninger. Av deltakerne i undersøkelsen mener 45 % at det er fordeler ved å kunne bytte spillkarakterer og gjenstander med andre spillere, mens 23 % sa at det kan ha en negativ innvirkning. De resterende 32 % kommenterte ikke.

Bortsett fra disse fant studien også at 27 % av respondentene er interessert i å tjene Bitcoin i spill, mens bare 5 % er interessert i å tjene NFT-er. Dette antyder at flere spillere er interessert i å få BTC i play-to-earn-spill (P2E) enn bare å få NFT-er.

Krypto mening

I følge Ben Cousens, strategisjefen til Zeebedee, var et av høydepunktene i undersøkelsen at de fleste spillere har en positiv eller nøytral mening om kryptobelønninger. Bortsett fra dette bemerket direktøren at interessen for Bitcoin også var høy. Cousens forklarte at:

“Til tross for at hoveddelen av bransjens oppmerksomhet er fokusert på NFT-er, fant vi ut at Bitcoin skiller seg ut som den mest populære desentraliserte ressursen blant spillere sammenlignet med andre kryptovalutaer, inkludert NFT-er.”

Interesse for krypto

Av respondentene som har kryptovalutaer, fant forskerne at 55% ikke har kryptovalutaer. Resten har enten Bitcoin, Ether eller Dogecoin. I mellomtiden avslørte en annen undersøkelse publisert 15. juli at én av tre spillere er interessert i å bruke krypto i metaversen. Undersøkelsen fremhevet også at konseptet med P2E-spill er godt mottatt, med 40 % av spillerne som ønsker å spille og tjene innenfor metaversen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment