banner

United States Securities Exchange Commission (SEC) sendte inn et krav mot åtte personer tilknyttet Atlas Trading, et Discord-basert forum. Forumets medstiftere, tilknyttede podcastere og YouTubere blir påstått for aksjemanipulasjon.

Kravet ble innlevert til U.S. District Court Southern District of Texas 13. desember. Tilsynsmyndigheten anklager de saksøkte for å ha brutt Seksjon 17(a) i Securities Act og Section 10(b) i Securities Exchange Act.

Hvordan pengene ble generert

I følge SEC tjente bloggere ikke mindre enn 100 millioner dollar ved å skaffe seg betydelige posisjoner i noen verdipapirer, anbefale disse aksjene til sine følgere og deretter selge aksjene sine til etterspørselen som deres “villedende kampanjer” genererte. Alzamend Neuro, Torchlight Energy Resources og ABVC-selskaper ble trukket frem som eksempler på falsk aksjekampanje. Ingen kryptovalutaer eller andre digitale eiendeler ble nevnt i klagen.

Listen over tiltalte inkluderer medgründer av Atlas Trading Edward Constantin aka MrZackMorris, “CEO” for det samme forumet Perry Matlock, forfatterne av YouTube-kanalen Goblin Gang Thomas Cooperman og Gary Deel, vertene for Pennies: Going in Raw-podcasten Mitchell Hennessey og Daniel Knight, grunnlegger av Sapphire Trading-forumet John Rybarcyzk og en Twitter-influenser Stefan Hrvatin aka LadeBackk.

Hvem ble saksøkt

Mens Constantin, Matlock, Cooperman, Deel, Hennessey, Hrvatin og Rybarcyzk er kvalifisert som “primærtiltalte” av saksøkeren, ble Knight angivelig “hjelpet og støttet” dem. Kommisjonen søker et permanent påbud for forsvarere om å avstå fra å delta i enhver praksis av den typen som er påstått i klagen, noe som effektivt kan bety å gi råd om aksjehandel.

SEC har den siste tiden vært opptatt med å anklage den tidligere FTX-sjefen Sam Bankman-Fried for å svindle amerikanske kunder og skjule avledning av kundenes midler, og ta ytterligere skritt for å stoppe Grayscale Investments’ innsats for å lansere et Bitcoin-børshandlet fond (ETF).

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment