banner

I følge kunngjøringen utstedt av selskapet, har det slått seg sammen med Alteon LaunchPad for å forenkle prosessen med å prege NFT-er for de som er nye på Web3- og NFT-områdene. Brukere vil raskt kunne generere NFT-er ut av mediefiler ved å bare dra og slippe filene inn i nettleseren, på hvilket tidspunkt en smart kontrakt vil bli generert og materialet vil bli lagt ut i en blokkjede.

Hva forventes av denne funksjonen

Susie Batt, administrerende direktør i Opera, sa at dette vil inspirere folk til å bli med og lære om Web3, og hun tror det vil gjøre det. Ifølge Batt, “Nå vil kundene våre kunne konstruere NFT-er raskt og enkelt uten avgifter for plattformbruk, noe som gjør det mulig for flere enkeltpersoner å utforske det spirende NFT-markedet.”

Organisasjonen som er ansvarlig for programmet mener det vil gjøre det veldig enkelt for de som aldri har jobbet i Web3-økonomien å begynne å gjøre det. Dette gjør prosessen med å gjøre NFT-er enklere, som igjen gjør den tilgjengelig for et bredere utvalg av artister.

NFT-pregeverktøyet er levert av et firma som heter Alteon, hvis primære oppgave er å forenkle prosessene involvert i å drive et selskap. I følge Matt Cimaglia, en av medgründerne av Alteon, er målet med denne integrasjonen å “utjevne spillefeltet” for innholdsprodusenter som kommer fra en rekke forskjellige bakgrunner og samfunnslag. I tillegg til dette uttalte han at “forbindelsen vår med Opera lukker den teknologiske avstanden mellom etablerte artister og Web3-skaperøkonomien, og gjør dermed alle i stand til å ta i bruk mulighetene blokkjedeteknologien gir.”

Operas blokkjedehistorie

19. januar ble betaversjonen av Operas Web3-nettleser utgitt for Windows, Mac og Android. Denne versjonen lar brukere få tilgang til DApps, spill og metaverse-plattformer. Den 15. april ble det nådd en konklusjon om integreringen av prosjektet med iOS-enheter (iPhone og iPad).

Operas tilpassede Web3-nettleser, Opera Crypto-nettleseren, har nettopp koblet til en startplattform, og markerer selskapets første satsing på en verden av ikke-fungible eiendeler (NFT).

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment