banner

I følge en historie fra Nikkei Asia datert 30. november, skal Animoca Brands, skaperen av metaverse-spill og GameFi-mesteren, etablere et fond på 1 milliard dollar.

Hvorfor fondet eksisterer

Et intervju med Yat Siu, medgründer av Animoca Brands, avslørte at fondet kan ha opptil 2 milliarder dollar å distribuere til selskaper på midten til sent stadium som har hovedfokus på metaversen. Til tross for at det skal opprettes et fond, er det foreløpig ikke klart hvor mye av det fondet som skal tildeles byggenæringen.

I et intervju uttalte Siu at global tilgang til finansiering vil bli mulig, og at “alt om digitale eiendomsrettigheter” vil være hovedfokuset for programmet.

Ifølge ham er formålet med midlene å gjenspeile den mer sofistikerte veksten i web-/metaversdomenet. Dette oppfordrer igjen investorer til å prioritere sparsommelighet med pengene sine samtidig som de øker økonomisk avkastning. Han sa at fondenes mål er å gjenspeile den mer sofistikerte veksten i web-/metaversdomenet.

Når fondet starter

I tillegg til deltakelsen i The Sandbox metaverse, har Animoca vært ganske engasjert i utviklingen av ikke-fungible tokens (NFT) og GameFi. Animoca har vært veldig involvert i begge disse prosjektene. Siu ble sitert for å si at GameFi ville være hoveddøren for nye spillere til å gå inn i metaversen, ifølge rapportene.

Til tross for de siste tilbakeslagene forårsaket av feilleste metaverse-engasjementmålinger, fortsetter investorer og det omkringliggende samfunnet å være trygge på metaversens løfte som et senter for fremtidig nettaktivitet. Dette er tilfelle til tross for at det har vært noen tilbakeslag den siste tiden.

Metavers adopsjon

The Sandbox, en av de mest kjente plattformene i metaverset, er et av selskapene der Animoca har et kontrollerende eierskap. Vi regner med at det nye fondet vil begynne å investere på et tidspunkt i 2023.

I følge investeringsrapporten for tredje kvartal publisert av DappRadar, ble totalt 1,3 milliarder dollar investert i GameFi og andre metaverse-virksomheter. Litt mer enn en tredjedel av det totale beløpet ble tildelt prosjekter som var knyttet til Web3-metaverse-arkitekturen.

Ikke bare er det bevilget midler, men også andre initiativer pågår for tiden for å produsere nyttige verktøy som vil gjøre konstruksjonen av metaverser mer tilgjengelig for programmerere.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment