banner

Skiftet i kryptografiske Coinbases transaksjonsinntekter i løpet av tredje kvartal falt ettersom aktiviteten falt sammen med den større markedsnedgangen; likevel var selskapet fortsatt i stand til å halvere tapene sine sammenlignet med forrige kvartal.

I aksjonærbrevet som ble utgitt 3. november, fremhevet selskapet nedgangen i transaksjonsinntekter, som gikk fra 655,2 millioner dollar i andre kvartal til 365,9 millioner dollar i tredje kvartal. Dette er en nedgang på 44 % fra før.

Selskapet uttalte at mangelen på rettssikkerhet i USA samt en nedgang i den daglige gjennomsnittlige markedsverdien av kryptovalutaer var skylden for nedgangen i deres verdi.

Dette ble tilskrevet en kombinasjon av faktorer, hvorav en var det faktum at flere og flere detaljhandelsforbrukere holdt seg under markedsnedgangen, mens mer erfarne handelsmenn flyttet virksomheten til mer spesialiserte plattformer. I løpet av denne tiden opplevde markedet også en kombinasjon av andre faktorer.

På Q3-inntjeningssamtalen uttrykte Brian Armstrong, administrerende direktør og medgründer av Coinbase, optimisme til tross for selskapets svake økonomiske resultater. Han uttalte at det regulatoriske klimaet kan være en av de “største låsene” for industriens vekst og muligens gjøre det mulig for “prisene å gå opp igjen”.

“Jeg tror at det er et mulighetsvindu for kryptovalutapriser til å bli økonomisk uavhengig av det større makromiljøet. Jeg tror dette mulighetsvinduet eksisterer akkurat nå. Vi vet ikke sikkert om det kommer til å skje eller ikke, men jeg tror det er plausibelt, og jeg tror en av grunnene som kan oppfordre det til er reguleringssikkerhet.

Under resultatsamtalen ble finansdirektør Alesia Haas spurt om hvorvidt Coinbase vil rapportere overskudd for fjerde kvartal. Henvendelsen ble rettet mot Coinbase.

Ifølge Haas var ikke dette hovedfokuset for deres innsats, og de har til hensikt å fortsette å investere for utvikling gjennom hele syklusen samtidig som de minimerer tap: I følge deres siste finansrapport ser det ut til at Coinbase har oppnådd dette målet ved å kutte driftsutgiftene med 38 % år over år på grunn av permitteringer og andre tiltak.

“Når vi er i bull runs, kommer vi til å generere profitt, og når vi er i nedgangstider, skal vi ta ansvarlige tap.” Coinbases oppdragserklæring sier: “Når vi er i okseløp, kommer vi til å generere profitt.”

Coinbases samlede inntekter for tredje kvartal var 576,4 millioner dollar, som er en nedgang på 28 % fra forrige kvartal. Selskapet registrerte også et nettotap på 544,6 millioner dollar, som er en nedgang på 50 % fra år til år.

Coinbase rapporterte at abonnements- og tjenesteinntektene, som inkluderer inntekter fra innsats- og depottjenester samt renteinntekter, økte med 43 % fra år til år, noe som delvis oppveide nedgangen i den totale inntekten. Coinbases tjenesteinntekter inkluderer inntekter fra innsats- og depottjenester samt renteinntekter.

Aksjekursen til Coinbase falt med mer enn 8% i løpet av handelsdagen etter at selskapet kunngjorde kvartalsresultater som falt under $649,2 millioner forventet av Bloomberg. Coinbases resultat for perioden ble offentliggjort tidligere på dagen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment