banner

Bitcoin, som har vært inaktiv i så mye som et tiår, våkner endelig når prisbevegelsen til BTC når sitt høyeste punkt på seks uker.

En analysevirksomhet i kjeden kjent som Glassnode har oppdaget bevis på at tidligere “sovende” Bitcoins dukker opp igjen i sirkulasjon etter å ha blitt lagret.

Som et resultat av et bjørnemarked som har vart i et helt år, endrer innehaverne planene sine i løpet av andre halvdel av oktober ettersom BTC/USD begynner å ta et mindre tilbakeslag.

I følge data fra Glassnode, den 29. oktober, nådde mengden sovende Bitcoin som hadde ligget i lommeboken deres i syv til ti år en ny all-time high. Dette tallet var tidligere ikke overgått. Dette er den siste rekorden i en rekke av alle tider, den siste av dem fant sted 1. oktober i år.

Den 28. oktober viste tilleggsdata at prosentandelen av fortjeneste som fortsatt er igjen i ubrukte transaksjonsutganger (UTXOs) oppnådde en ny månedlig høyde på over 73 %, med den hensikt å overgå nivåene som ble sett i september.

Den lynraske og lukrative overføringen av bitcoins er en realitet, som eksemplet med Glassnode avslører.

Bevisene gir troverdighet til forutsetningen om at, gitt dagens pris på Bitcoin, føler selv de mest erfarne Bitcoin-innehaverne en økende tilbøyelighet til å delta i profitttaking.

I følge en betydelig nettverksstatistikk kan slik vinningskriminalitet vokse sterkt selv om spotprisingen bare gir moderate økninger; dette til tross for at spotprisingen bare kan gi moderate økninger.

Nylige avlesninger av Bitcoins Spent Output Profit Ratio (SOPR) peker på det faktum at BTC/USD-paret er i ferd med å gå inn i sonen som ofte er forbundet med profitttaking.

Når alle mulige avkastninger legges sammen, er det mulig å bestemme hvor stor prosentandel av den totale BTC-forsyningen som selges med tap eller fortjeneste.

Forholdet holder seg vanligvis rundt 1, men det kan ha en negativ lesning i tider med ustabile markeder. Hvis avlesningen er mer enn én, tyder dette på at det er en økning i tilbudet, noe som kan ha innvirkning på prisene.

Renato Shirakashi, skaperen av statistikken, hevder at “i et bjørnemarked selger eller venter alle på at break-even-nivået skal selge”, og at når SOPR er “nær/større enn 1”, begynner individer å selge enda mer etter hvert som de nærmer seg break-even-punktet. Prisen vil gå ned dersom det er en økning i tilbudet av varen eller tjenesten.

Det har vært beskrivelser av flere kjedesignaler som indikerer at det bredere bildet er mer kronglete enn det i utgangspunktet ser ut til å være.

Denne uken opplevde Binance, den største kryptovalutabørsen når det gjelder handelsvolum, sin høyeste nedgang i Bitcoin (BTC)-balanse noensinne. Dette indikerer at klienter tok ut mer enn $55 000 verdt av Bitcoin (BTC) på en enkelt dag fra børsens lommebøker.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment