banner

Binances administrerende direktør Changpeng “CZ” Zhao hevder at selskapet oppfylte sin forpliktelse til å gi den pantsatte summen på 500 millioner dollar for å finansiere Elon Musks høyprofilerte oppkjøp av Twitter.

27. oktober ser det ut til at Musk fullførte oppkjøpet, og kort tid etter ble noen få Twitter-tjenestemenn sagt opp fra sine stillinger.

Binance annonserte i mai 2022 at de vil delta i en felles investering i Twitter sammen med atten andre investorer. Blant disse andre investorene var viktige deltakere i investeringsmarkedet for kryptovaluta som Sequoia Capital Fund og Fidelity Management and Research Company.

Den 28. oktober innrømmet grunnleggeren av Binance at selskapet hadde tatt en økonomisk risiko for å hjelpe Elon Musk med hans oppkjøp av Twitter. CZ kom med kunngjøringen om overføringen av penger fra selskapet tidligere i uken ved å bruke mediet han nylig hadde fått tak i.

Som svar på henvendelser postet på tråden uttalte CZ at han ikke var personlig involvert i å forenkle transaksjonen, og at han i spøk trodde at transaksjonen hadde blitt utført ved bruk av konvensjonelle bankprosedyrer i stedet for en blokkjede- eller kryptovalutatransaksjon.

Binance har blitt den fjerde største interessenten i Twitter-kjøpet takket være investeringen på 500 millioner dollar. Lawrence J. Ellison Revocable Trust var den største enkeltinvestoren i Musks overtakelse av nettsamfunnet. Denne tilliten bidro med 1 milliard dollar til oppkjøpet.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment