banner

To nyere varemerkesøknader gir bevis på at verdens største kredittkortselskap, Visa, kan utforske muligheten for å lansere et pilotprogram for digitale lommeboktjenester.

Den 22. oktober sendte Visa International Service Association inn to søknader til USAs patent- og varemerkekontor (USPTO) om bruk av varemerket i programvare “for å se, få tilgang til, lagre, overvåke, administrere, handle, sende, motta , send og utveksle” kryptoaktiva og ikke-fungible tokens.

Disse søknadene ble arkivert med den hensikt å bruke varemerket i programvare “for å se, få tilgang til, lagre, overvåke, administrere, handle, sende, motta, overføre og utveksle” (NFT). En mulig utvidelse av kredittkortselskapet til metaversen ble også hentydet til i dokumentene; spesifikt ble det foreslått at selskapets merkevare kan vises i “virtuelle verdener der brukere kan engasjere seg for rekreasjons-, fritids- eller underholdningsgrunner.”

Ifølge noen estimater kan det totale antallet Visa-kort i omløp over hele kloden overstige én milliard. Gruppen har allerede jobbet med bitcoin-selskaper for å produsere debet- og kredittkort som er kompatible med kryptovalutatransaksjoner. Varemerkesøknadene var en reaksjon på Mastercards april-søknad til USPTO om varemerkebeskyttelse av logoen for bruk i metaverse og på NFT-er.

Kredittkortselskapet har stadig utvidet sin tilstedeværelse i kryptovalutamarkedet i løpet av de siste årene, og begynner med en rekke små skritt. Visa kunngjorde i februar at de planla å starte et prøveprogram i mars 2021 som ville gjøre det mulig for partnerne å bruke USD Coin for å gjøre opp transaksjoner i fiat-penger.

Prøveprogrammet skulle etter planen starte i mars 2021. I tillegg brukte selskapet 150 000 dollar på anskaffelsen av en CryptoPunk i august 2021 slik at det kunne få “førstehåndserfaring med infrastrukturen som trengs for at et multinasjonalt merke kunne kjøpe, lagre, og bruk en NFT”.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment