banner

I samarbeid med et av de fire store regnskapsbyråene har Statens Brnnysundregistre etablert seg i Metaverse (EY).

Denne institusjonen har ansvaret for å forvalte Norges mange offentlige databaser, samt forvalte statens elektroniske datautvekslingsinfrastruktur.

Ifølge uttalelsen tok organisasjonen beslutningen om å etablere en tilstedeværelse i metaversen fordi den ønsker å pleie relasjoner med den yngre generasjonen som vil bruke tjenestene deres i fremtiden.

Ifølge Magnus Jones, leder for nordisk innovasjon i EY, “Fler og flere myndigheter ser et klart behov for å være tilstede på plattformene der yngre generasjoner pleier å være,” og han sier det oftere og oftere. Dette er blant annet tilfelle av skattemessige og juridiske årsaker.

I tillegg til å ha tilgang til kryptorapporteringsressursene som forvaltes av Skatteetaten, vil det virtuelle kontoret også koble klienter med teamet av forretningsspesialister som vedlikeholdes av Brnnysund Registers for å svare på spørsmål som klienter måtte ha angående etablering av ett selskap.

Andreas Hamnes, forretningsutvikler i Brnnysundregistrene, har advart om at dersom den nåværende trenden med tjenestevekst fortsetter, kan sosial isolasjon blant generasjoner som er «digitalt født» bli forsterket.

Jones fortsatte med å si at neste generasjon er ansvarlig for å bygge “DeFi-baserte landskap” og at de ofte er uvitende om de økonomiske eller juridiske implikasjonene av beslutningene deres. Han la til at fremtidens generasjon er ansvarlig for utviklingen av “DeFi-baserte landskap”.

På grunn av dette ønsker regjeringen å sørge for at de vet alt som er å vite om å starte virksomhet i Norge, inkludert terskler for momsregistrering og prosedyrer for rapportering av bitcoin-transaksjoner.

EY har etablert et Metaverse-kontor i Decentraland som et resultat av de mange Web3-gjennombruddene den har oppnådd, for eksempel: B. Å investere millioner av dollar i å bygge sin egen blockchainsuite.

Denne hendelsen hadde gått foran av en rekke alarmerende bekymringer knyttet til Decentralands brukerbase.

I utgangspunktet ble det antatt at Metaverse-nettverket bare brukte omtrent førti forskjellige lommebøker til enhver tid. Både den opprinnelige dataleverandøren, DappRadar, så vel som Decentraland, har validert og forbedret denne statistikken.

Utviklere og investorer i metaversen har fortsatt å uttrykke håp om at plattformen vil spille en viktig rolle i utviklingen av internett i årene som kommer, til tross for tragedien som skjedde.

I følge dataene for tredje kvartal som ble publisert av DappRadar, samlet blockchainspilling og metaverse-prosjekter samlet inn 1,3 milliarder dollar gjennom kvartalet. I samme tidsperiode kom en ny avdeling av rettshåndhevelse kjent som International Criminal Police Organization inn i metaversen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment