banner

Web3-fellesskap er i stand til å støtte en ny grad av brukermedvirkning fordi de har implementert et system med ikke-overførbare tokens, som forkortes som NFT-er.

En betydelig del av Web3-fellesskapet har fulgt med på utviklingen av NFT-er. Siden hovedformålet med disse digitale eiendelene har utviklet seg fra å produsere buzz til å være mer av praktisk karakter, kan vi nå vurdere dem som avgjørende verktøy i prosessen med å utvikle den fremtidige generasjonen av internett.

NFT-er har flere fordeler, en av dem er at de gradvis blir den normale mekanismen for å få tilgang til virtuelle og virkelige fellesskap i fremtiden. Dette er bare en av de mange fordelene. Dette gjelder også eksisterende grupper, for eksempel fanklubber for sport og musikk, så vel som de dedikerte kundebasene til selskaper som har eksistert i lang tid.

Bruken av disse digitale eiendelene som er fulle av insentiver har potensial til å forvandle inerte fandomer til livlige samfunn. Innenfor disse samfunnene vil individer overta eierskap til ulike komponenter i et dynamisk økosystem og vil distribuere autoritet over disse egenskapene.

InBetweeners-prosjektet kan bli funnet rundt episenteret for dette fenomenet, som oppsto på Web3. Det er en blanding av det digitale kunstverket til designeren GianPiero (som også er ansvarlig for det velkjente klesmerket Drewhouse som brukes av Justin Bieber) og en nøkkel til virkelige hype-begivenheter som en VIP-fest på Coachella musikkfestival.

Fans av kunstneren og bemerkelsesverdige personer som er interessert i prosjektet har blitt introdusert til et nytt kosmos takket være NFT-ene, som ligner resultatene av mange andre tilsvarende verk i sektoren.

Vi diskuterte rollen som NFT-er spiller i utviklingen av følgerfellesskap med Ogden, medgründeren av inBetweeners, samt Miana Lauren, samfunnsansvarlig i selskapet.

Ogden sa at Miana allerede var en elsker av samlingen før NFT-ene gjorde det levedyktig for henne å bli enda mer fordypet i den. Dette var noe Ogden nevnte i samtalen med Miana. I henhold til det han fortalte, hadde vi full tro på henne fordi vi tydelig kunne se hvor dedikert hun var til misjonen.

Flertallet av inBetweeners’ arbeidere og forretningskontakter ble angivelig dyrket innenfor selskapets Discord-fellesskap, som uttalt av en av selskapets medgründere.

Vi begynte med å sitte ved samme bord på kjøkkenet, og nå har vi vokst til en gruppe. Det er befolkningen i hele verden nå.”

Miana har nevnt at kunnskapen og ferdighetene hun fikk i løpet av sin tid som innehaver og støttespiller av prosjektet har vært til nytte for henne i hennes nåværende rolle som medlem av kjerneteamet. Hun oppdaget at etter å ha fått erfaring som medlem av fandomen i utgangspunktet, gjorde det mye lettere for henne å forstå de grunnleggende forventningene som ble stilt til en community manager av den fanbasen.

“Vi kan virkelig spille for deres behov og interesser og virkelig komme i harmoni i disse avgjørelsene,” sier forfatteren i avsnittet.

Et betydelig antall individer som er nye i Web3-industrien kommer inn i bransjen gjennom NFT-er eller andre inngangspunkter, for eksempel spill for å tjene blokkjedespill. Miana tok opp det faktum at det til tross for dette er en bratt læringskurve involvert for øyeblikket, spesielt for nye innehavere.

“Når vi kommer over denne pukkelen, vil vi kunne observere hvor effektive disse tre nettløsningene er, samt hvordan alle vil kunne kombinere alle disse løsningene i deres daglige liv,”

Mange verdensomspennende bransjer, som musikkbransjen, oppnår allerede dette ved å bruke NFT-er for å forvandle publikum til fellesskap. En slik industri er spillindustrien.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment