banner

Tim Draper, en milliardær venturekapitalist og serieinvestor i blokkjedeteknologi, har uttalt at han ikke vil forlate sin kortsiktige Bitcoin-projeksjon til tross for de nåværende problemene som plager kryptovalutaindustrien.

Draper har ikke vaklet i sin overbevisning om at prisen på bitcoin ville nå $250 000 i år 2023, til tross for den pågående kryptokrisen som har blitt utløst av FTX.

Våre anslag for fremtidige priser er ikke endret på noen måte. Under et intervju 15. november uttalte Draper: “Fortsatt 250 000 dollar innen begynnelsen av neste år.”

Bitcoin er ikke styrt av en sentral myndighet som den sentraliserte FTX-kryptoutvekslingen; som et resultat kan kryptovalutaens suksess ikke forklares med feilen. Ifølge Draper er dette tilfellet.

Den velstående investoren hevdet dette om FTX, med henvisning til Sam Bankman-Fried, selskapets grunnlegger og tidligere administrerende direktør: “FTX ble drevet av en enkelt person, noe som gjorde det svært sentralisert.

“En sentralisert valuta, for eksempel en som håndteres av en sentralbank, “har et enkelt feilpunkt og er også utsatt for manipulasjon,” sa han.

I følge Draper har nylige hendelser nok en gang demonstrert de største feilene ved sentralisering, og som et resultat vil fiaskoen til FTX ytterligere fremskynde demokratiseringsprosessen i kryptovalutaindustrien.

Som en direkte konsekvens av denne fiaskoen forventer jeg at det vil være en betydelig økning i antall Bitcoin-maksimalister. Husk at beskyttelsen av midlene dine ikke kan garanteres av noe sentralisert system, enten det er digital eller fysisk valuta.

Draper, i løpet av sin kampanje for desentralisering, gjorde også oppmerksom på betydningen av selvforvaring. I samme åndedrag uttalte han: “Jeg har også tokene mine hos Ledger og Coinbase,” som ble tatt som en indikasjon på hans tro på den sentraliserte utvekslingen. Ingen av dem tar opp et lån eller foretar en investering med mine tokens.

I 2018 skapte Draper bølger med sin spådom om at prisen på bitcoin ville nå $250 000 innen utgangen av 2022 eller begynnelsen av 2023.

Investoren har gjentatt sin prognose flere ganger, til tross for eksistensen av alvorlige bjørnemarkeder og nedfallet fra svikt i store kryptovalutabørser og investeringsgrupper.

På den annen side er ikke alle like optimistiske som andre om den potensielle verdien av bitcoin i fremtiden. Den 7. november tok en Bitcoin-entusiast til Twitter for å stille spørsmål ved Drapers spådom, og hevdet at det er tydelig at prisen på Bitcoin ikke kommer til å overstige $250 000 innen midten av 2023.

I tillegg til dette understreket han viktigheten av å lære av tidligere feil, inkludert den uriktige spådommen som avdøde John McAfee kom med angående Bitcoin.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment