banner

Bevis på kjeden tyder på at visse Bitcoin-investorer som ikke er “hvaler” ikke har hatt noen problemer med å tilpasse seg bjørnemarkedet eller FUD som har omringet kollapsen av FTX. Dette er tilfelle til tross for at bjørnemarkedet har pågått en god stund.

En undersøkelse som ble publisert 27. november av Glassnode, en blockchain-intelligensplattform, sa at mindre detaljinvestorer har blitt mer optimistiske om Bitcoin og har begynt å samle mer BTC til tross for den pågående ustabiliteten i markedet.

Hva data sier

I følge de tilgjengelige dataene, etter bortfallet av FTX, har et rekordantall Bitcoins (BTC) blitt samlet av minst to distinkte grupper av detaljhandel Bitcoin-investorer.

Krabber er investorer som har mellom én og ti Bitcoin (omtrent $165.000 i skrivende stund), mens reker har mindre enn én Bitcoin (omtrent $16.500 i skrivende stund) i lommeboken.

«Reke»-investorene sies å ha lagt til 96 200 BTC (1,6 milliarder dollar) til sine porteføljer etter FTX-krisen i begynnelsen av november, og markerte en «all-time high balanse-økning». Ifølge Glassnode er det for tiden 19,2 millioner Bitcoins i omløp, og denne typen investorer er i besittelse av 1,21 millioner Bitcoins, noe som bringer den totale verdien av Bitcoin til 20 milliarder dollar.

I mellomtiden har “krabber” kjøpt mer enn 191 600 BTC, som tilsvarer 3,1 milliarder dollar, i løpet av de foregående 30 dagene, noe analytikere anser som en “overbevisende all-time high.” Denne nye rekorden overgår den forrige høyden på 126 000 BTC, som tilsvarer 2 milliarder dollar og ble kjøpt av krabber i juli 2022.

Hva mindre og større BTC-holdere gjorde

Mindre Bitcoin-innehavere har skaffet seg rekordbeløp med Bitcoin, mens større Bitcoin-investorer har solgt ut sine beholdninger. I følge Glassnodes funn flyttet Bitcoin-hvaler mer enn 6500 BTC verdi av kryptovaluta til forskjellige børser i løpet av den foregående måneden. Sammenlignet med deres samlede beholdning på 6,3 millioner BTC, som er estimert til å være verdt omtrent 104 milliarder dollar, er dette et svært ubetydelig beløp.

Spenningene til reker og krabber får en ny grad av spenning som et resultat av nylige hendelser, som at kryptobørsen eid av Sam Bankman-Fried blir involvert i et stort bransjespørsmål som involverer påstander om svindel og urettmessig tilegnelse av penger.

Imidlertid har regjeringen i El Salvador fra 17. november begynt å gjøre daglige kjøp av Bitcoin (BTC), og en rekke fremtredende Bitcoin-investorer har sagt at til tross for den nåværende turbulensen, fortsetter de å ha et optimistisk syn på Bitcoin.

Til tross for vanskelighetene som for tiden oppleves av industrien, har Elon Musk, administrerende direktør for Twitter, antydet at han tror Bitcoin “vil klare det.” På den annen side advarte han om at en “langvarig kryptovinter” kan være i horisonten.

Bitcoin etter FTX

Feilen i FTX førte til en dramatisk nedgang i verdien av bitcoin, som falt fra over $21.000 til under $16.000 i midten av november, noe som representerer et tap på omtrent $6.000 i verdi. Verdien av kryptovalutaen har gradvis økt i løpet av de siste ukene, men den har ikke klart å bryte gjennom $17 000-barrieren så langt.

Når dette skrives, handles Bitcoin for omtrent $16 500, som markerer en økning på omtrent 1,7 % i løpet av den forrige 24-timersperioden.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment