banner

Den økte følsomheten til fellesskapet for sensur kan sannsynligvis i det minste delvis tilskrives det faktum at 73% av Ethereum-blokkene nå utvinnes hver dag i samsvar med OFAC-kravene.

Siden sensur på protokollnivå er kontraproduktivt i forhold til bransjens uttalte mål om ekstremt åpne og tilgjengelige finansielle tjenester, har kryptovalutafellesskapet overvåket Ethereums fremgang mot å møte kravene satt av Office of Foreign Assets Control.

Spesielt har dette vært tilfelle fordi Ethereum er en av kryptovalutaene som overvåkes (OFAC). I løpet av de foregående tjuefire timene ble mer enn 73 prosent av alle blokkene som utgjør Ethereum-nettverket validert for å være i samsvar med OFAC-standarder.

Da det ble fastslått i oktober 2022 at 51 % av Ethereum-blokkene overholdt OFAC-reglene, var det en økning i antallet bekymringer rundt sensur. I følge statistikk levert av mevWatch per 3. november, hadde imidlertid prosentandelen av daglige OFAC-kompatible blokker som ble utvunnet vokst til 73 %.

Enkelte MEV-Boost-reléer vil begrense brukernes tilgang til bestemte økonomiske transaksjoner for å sikre at de forblir i samsvar med OFAC-lover. På grunn av dette er det avgjørende at Ethereum-nettverket innlemmer et MEV-Boost-relé som ikke deltar i sensur hvis upartiskheten skal bevares.

Det er mulig for Ethereum-validatorer å redusere i hvilken grad de er pålagt å overholde OFAC-lover ved å fjerne reléer fra en MEV-Boost-ordning som skjermer transaksjoner. Disse reléene inkluderer BloXroute Max Profit, BloxRoute Ethical, Manifold og Relayooor.

Overholdelse av OFAC-krav er nødvendig for å unngå brudd på økonomiske og handelssanksjoner pålagt av USAs regjering. Organisasjonen har allerede gitt sitt godkjenningsstempel til Tornado Cash så vel som andre Ethereum-adresser.

På dette tidspunktet er 45 prosent av alle Ethereum-blokker i samsvar med kravene fastsatt av OFAC.

En av de viktigste universelle bankene på Filippinene, UnionBank, samarbeidet med en sveitsisk oppstart av kryptovaluta kalt Metaco for å begynne handel med kryptovaluta, noe som fremskyndet den brede aksepten av kryptovalutaer som Bitcoin og Ether.

“Vi er begeistret for å fortsette UnionBanks sekvens av bransjenyheter,” sa Henry Aguda, teknologisjef og transformasjonssjef for UnionBank. “Denne gangen er det den første lisensierte banken i landet som tilbyr digitale valutakonverteringsfasiliteter for forbrukere,” sa han.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment