banner

I lys av det pågående bjørnemarkedet innen kryptovaluta, har det japanske kommunikasjonsselskapet Line besluttet å stanse all virksomhet knyttet til deres kryptovalutautveksling.

Kryptovalutabørsen Bitfront, som eies av Line-firmaet, vil bli permanent avviklet fra og med mars 2023, ifølge en kunngjøring fra selskapet 27. november.

Hvordan avgjørelsen kom

I følge uttalelsen ble nedleggelsen forårsaket av det pågående bjørnemarkedet i kryptovalutaer samt andre problemer som har påvirket kryptovalutavirksomheten.

I følge uttalelsen i kunngjøringen, “Til tross for våre forsøk på å overvinne hindringene i denne raskt utviklende virksomheten, har vi dessverre bestemt at vi må stenge Bitfront for å kunne fortsette å bygge Line blockchain-økosystemet og Link token-økonomien. “

Bitfront fortsatte med å understreke at stengingen av børsen ble utført i “beste interesse” for Line-økosystemet, og at det absolutt ikke har noe å gjøre med det aktuelle bransjeproblemet som omgir FTX-børsen.

Det har blitt hevdet at fra og med 28. november vil Bitfront ikke lenger akseptere nye medlemmer eller betalinger via kredittkort. Plattformen forventer at den vil være ferdig med å behandle de relaterte LN-uttakene innen midten av desember, og at den ikke lenger vil akseptere nye innskudd eller rentebetalinger for LN-renteprodukter etter det tidspunktet.

Innen slutten av desember har Bitfront til hensikt å stoppe all handel, innskudd og kanselleringer av åpne ordrer som involverer kryptovalutaer og tradisjonelle valutaer. 31. mars 2023 vil muligheten for brukere til å ta ut penger være fullstendig deaktivert; likevel vil brukere i utvalgte stater fortsatt ha tilgang til pengene sine.

Hvordan utvekslingen startet

Som tidligere rapportert startet Line i 2018 en kryptovalutabørs i bystaten Singapore. I februar 2020 gikk BitBox over til sin nye identitet som Bitfront og flyttet virksomheten til USA. I løpet av de siste årene har aksjemarkedet gradvis gått ned, og det opplyste nettopp at det vil slutte å handle i Sør-Korea senest i august 2021.

Til tross for sin relativt lille størrelse, er handelsvolumet hos Bitfront, en relativt ny kryptovalutabørs, ganske betydelig. I følge CoinGecko har Bitfront et daglig handelsvolum på 55 millioner dollar, og plattformen handler totalt med fem forskjellige kryptovalutaer (Bitcoin, Ether, Link, Litecoin og Tether).

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment