banner

Miljøet som støtter bitcoin-handel er betydelig påvirket av tilstedeværelsen av sentraliserte kryptovaluta-børser. På den annen side, som fiaskoen med FTX demonstrerte, er det ikke en lett oppgave å plassere ens tillit og økonomiske ressurser i en utveksling. Selv kryptovalutabørser fortsetter å ha håp om at de vil kunne vinne tilbake brukernes tillit.

Hva administrerende direktører sa

Etter debaklet med FTX, hvordan kan bitcoin-handelsplattformer som OKX, Gate.io og Bitpanda komme seg på beina igjen? De administrerende direktørene som var involvert i disse utvekslingene ga sine svar på disse spørsmålene.

Dion Guillaume, administrerende direktør i Gate.io, har uttalt at brukere nå legger stor vekt på å forstå hvem som har kontroll over eiendelene deres. Ifølge Guillaume var dette drivkraften til plattformens beslutning om å gjøre sin proof-of-reserve-teknikk, som var basert på Merkle Tree-verifisering, åpen kildekode og tilgjengelig for andre markedsaktører.

Ifølge ham, “i løpet av de siste to ukene har det blitt mer og mer tydelig at kryptobørser trenger å operere med større åpenhet, spesielt med hensyn til oppbevaring av brukermidler og bevis på reserver.” Dette er fordi det har blitt mer og mer åpenbart at kryptobørser må operere med større åpenhet.

I tillegg til dette er Guillaume overbevist om at bransjen etter hvert vil gjøre comeback på et tidspunkt. Administrerende direktør trakk paralleller mellom motstandskraften til kryptovalutavirksomheten det siste tiåret og den til andre bransjer som har blitt påvirket av “black swan”-katastrofer. Det er mulig at det vil ta litt tid før markedet tar seg opp igjen, men hvis det gjør det, vil det være sterkere enn det noen gang har vært.

Bitpandas mening

Eric Demuth, medgründer og administrerende direktør i Bitpanda, kom nylig med en oppfordring til industrien om å prioritere kundenes behov og være mer transparent. Han gjorde observasjonen, “De burde gi opp å forsøke å fremme en fantasi,” og jeg siterer: I følge Demuth, “må vi slutte å presse folk til å tro oss og tilby dem en solid grunn til å tro oss.” Investorer er ikke naive; snarere har de utviklet en mer skeptisk holdning til vår bransje.

Bortsett fra dette, er administrerende direktør i Bitpanda sikker på at kryptovalutasektoren som helhet vil komme seg etter FTX-katastrofen. Ifølge Demuth er det ingen enkel løsning; partene som fortsatt er involvert, må fortsette å jobbe mot en fremtid som er bærekraftig, kontrollerbar og ansvarlig.

OKX sier følgende

OKX-sjef Lennix Lai gjentok følelsene som ble uttrykt i den tidligere uttalelsen om åpenhet. Nøkkelen til å gjenvinne tilliten til publikum, ifølge Lais argument, er å være på forhånd og ærlig med dem. Konsernsjefen understreket viktigheten av å ta grep både på institusjons- og detaljistnivå.

Lai understreket hvor viktig det er for kunder i detaljhandelen å gi sin egen uavhengige bekreftelse på at alle eiendeler er støttet av reserver. Administrerende direktør understreket viktigheten av å øke institusjonenes nivå av forbrukerbevissthet. Han forklarte: “Siden vi driver virksomheten vår med fullstendig åpenhet, forhindrer denne selvverifiseringsfunksjonen oss fra å blande brukermidler selv om vi skulle ønske det.”

Administrerende direktør i OKX understreket videre hvor viktig det er å beholde eneforvaring. I følge det Lai har artikulert, er etosen til selskapet “ikke nøklene dine, ikke din krypto.” Ifølge forhandleren oppfordrer firmaet sterkt forbrukere til å sette sine egne eiendeler i kjølelager.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment