banner

I samsvar med “Digital Asset Fund Flows Report” som ble publisert 24. oktober av det europeiske investeringsselskapet for kryptovalutaer CoinShares, trakk investorer ut $5 millioner fra digitale aktivainvesteringsprodukter denne uken, og forlenget en “apatisk fase” som startet i september 2022.

Det faktum at ukentlige investeringsproduktvolumer falt til 758 millioner dollar, det laveste nivået siden oktober 2020, og betydelig lavere enn det ukentlige gjennomsnittet på 7 milliarder dollar på denne tiden i fjor da kryptomarkedene gikk oppover, er spesielt bemerkelsesverdig. Dette er fordi det skjedde på et tidspunkt da kryptomarkedene var på en oppadgående bane.

I følge dataene så Bitcoin-investeringsproduktkategorien en mindre økning i strømmer på $4,6 millioner for sjette uke på rad, mens Bitcoin-kortinvesteringskategorien så en nedgang på $7,1 millioner i strømmer i samme tidsperiode.

Ether-investeringsprodukter opplevde uttak på 2,5 millioner dollar for tredje uke på rad, noe som brakte den totale utstrømningen i perioden etter sammenslåingen til 11,5 millioner dollar. Dette representerer bare 0,2 % av eiendelene som for tiden er under kontroll. Verdien av XRP økte med åtte millioner dollar.

Til tross for at tallet ikke ser ut til å være veldig stort, antas det å være en av de største siden SEC startet sin etterforskning av Ripple.

Siden begynnelsen av året har det vært netto tilførsel av totalt $296,2 millioner dollar til Bitcoin-fond og $371,2 millioner dollar ut av Ether-midler. Tallene tyder på at finansforvaltere velger Bitcoin på grunn av dets overlegne sikkerhetsnivå og lengre merittliste i det nåværende dårlige markedet. Dette skyldes det faktum at Bitcoin først ble opprettet i 2009.

I følge statistikken levert av CoinShares var de tre landene med høyest aktivitet Sverige, Canada og USA, med utstrømmer på henholdsvis $4,5 millioner, $1,9 millioner og $1,2 millioner; på den annen side var både Tyskland, Brasil og Sveits vitne til relativt små tilsig.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment