banner

Den nylige nedgangen i prisene på kryptovalutaer har vist seg å være en prøvende storm for både kryptovaluta-investorer og kryptovaluta-gründere å ri av. Tilgjengeligheten av nyere data viser derimot at dette ikke har avskrekket kvinner fra å utvikle interesse for bitcoin .

BlockFi, en plattform for handel og investering i kryptovalutaer, gjennomførte en meningsmåling blant amerikanske kvinner fra september 2021 til mars 2022 for å lære mer om deres perspektiver på kryptovalutaindustrien og deres grad av involvering i den.

Én av ti kvinner har foretatt sin første investering i kryptovalutaer, med sytten prosent av kvinnene som tilhører Millennial-generasjonen og elleve prosent av kvinnene som tilhører generasjon Z.

Selv blant respondentene som identifiserte seg som en del av generasjon X-demografien (de født mellom 1965 og 1980), 7% hevdet at kryptovaluta var deres første investering.

Tidligere undersøkelser har imidlertid vist at det er behov for ytterligere informasjon og klarhet før investorer kan føle seg trygge og trygge i regionen.

Selv om 81 % av kvinnene har hørt om kryptovalutaer, viser resultatene at de aller fleste kvinner fortsetter å se på det som en risikabel investering. Denne prosentandelen er 77 %.

Flori Marquez, medgründer og administrerende direktør i BlockFi, var enig i at utdanning er avgjørende for å trekke flere kvinner til virksomheten, og uttalte at “kunnskap skaper myndiggjøring og selvtillit.”

Til tross for kommersielle og utdanningsmessige barrierer, opprettholder et betydelig antall kvinner troen på at de kan lykkes i feltet. Omtrent litt mer enn én av fem personer, eller 2,5 prosent, har oppgitt at de er interessert i å investere i kryptovaluta i løpet av neste år.

Bitcoin ble rangert som den “beste langsiktige investeringen” av tjue prosent av kvinnelige investorer i Millennial-generasjonen sammenlignet med en rekke andre investeringsmuligheter.

Dette ble bekreftet av funnene i en studie utført av BlockFi, som viste at 69 prosent av kvinnelige kryptoeiere er hodlere.

Ifølge Marquez er den nåværende nedgangen i prisen på kryptovalutaer en utmerket mulighet til å utvide ens rekkevidde innenfor disse gruppene av kvinnelige hodlere.

“De beste tidene for å finne rabatt på bygging er i perioder med bjørnemarkeder. Det er viktig at vi benytter denne muligheten til å tilby varer og lokalsamfunn som er innbydende til et bredt utvalg av investorer.

Tim Draper, en milliardær investor, er overbevist om at kvinner vil være nøkkeldriverne for det neste oksemarkedet, som forventes å starte i mai i år.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment