banner

Produsenten av elektriske kjøretøy (EVs), Tesla, avslørte i sin siste kvartalsrapport at de har investert totalt 1,5 milliarder dollar i Bitcoin siden begynnelsen av 2021. Denne informasjonen ble arkivert til United States Securities and Exchange Commission. Når dette skrives, har selskapet et urealisert tap på 170 millioner dollar som følge av fallet i virkelig verdi av investeringene.

Etter å ha tatt i betraktning en gevinst på 64 millioner dollar fra realisert inntjening på Bitcoin på ulike tidspunkt i løpet av de foregående to årene, rapporterte selskapet et nettotap på 106 millioner dollar da tredje kvartal gikk mot slutten. Dette etter å ha tatt i betraktning gevinsten.

Ifølge uttalelsen hadde ikke Teslas tap en «vesentlig skadevirkning» på selskapets fortsatte forretningsvirksomhet. Dette ble opplyst i sammenheng med selskapets regnskap. Fortjenesten for produsenten av elektriske kjøretøy steg med 169 % i løpet av de første ni månedene av 2021, fra 3,3 milliarder dollar i samme tidsperiode året før til 6,3 milliarder dollar i inneværende år. Tesla på sin side hevder at de bare har til sammen 218 millioner dollar i bitcoin i reservene for øyeblikket.

De allment aksepterte regnskapsprinsippene sier at brukstiden til digitale eiendeler er uendelig. [Nødvendig henvisning] Som et resultat av dette vil Tesla bli pålagt å registrere nedskrivningsgebyrer for enhver nedgang i deres virkelige verdier, men det vil måtte vente til eiendelene er solgt før det kan justeres for eventuelle prisøkninger.

Mens tap på investeringer kan trekkes fra inntjeningen for å redusere mengden av skattepliktig inntekt, er gevinst på investeringer ikke gjenstand for beskatning før de er realisert gjennom et salg.

Elon Musk, administrerende direktør i Tesla, er godt kjent i kryptovalutaindustrien for sin støtte til digitale eiendeler, sin forkjærlighet for memecoins som Dogecoin, og hans mål om å kjøpe sosiale medier-juggernauten Twitter for 44 milliarder dollar.

Datagründeren som er verdt en milliard dollar har forpliktet seg til å “eliminere spam- og svindelrobotene fra siden” fordi, mens kjøpsprosessen fortsetter, “gjør de produktet mye verre.” Hvis jeg hadde én Dogecoin for hver kryptovaluta-svindel jeg kom over, ville vi ha 100 milliarder av dem nå.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment