banner

I følge Coinbase, en kryptovalutabørs basert i USA, har bruken av USD Coin vært “mer forsiktig” utenfor USA på grunn av kostnadene forbundet med å konvertere valutaer fra andre land.

Børsen utstedte en erklæring 20. oktober som indikerte at amerikanske dollar brukes til å kjøpe tre ganger så mye USDC som enhver annen valuta. Uttalelsen ble offentliggjort.

Det er for tiden et marked for tre ganger så mye USDC som kan kjøpes med USD enn det er for noen annen valuta. Dette skyldes delvis det faktum at veksling av utenlandsk valuta til USDC ofte medfører kostnader utenfor USA, noe som hindrer bred bruk av valutaen. Spesifikt er dette knyttet til det faktum at det å gjøre om utenlandske penger til USDC noen ganger medfører gebyrer.

Den eneste kryptovalutaen som kan konkurrere med Tether når det gjelder markedsverdi er stablecoinen hvis verdi er knyttet til verdien av amerikanske dollar.

Coinbase uttalte i et blogginnlegg at stabile mynter som USDC er verdifulle for borgere i nasjoner som krever en valuta som ikke opplever verdisvingninger, er allment tilgjengelig og gir tilgang til desentraliserte finansielle systemer (DeFi).

Som en del av sin innsats for å “skape ytterligere påkjøringsramper for brukere til å bruke USDC,” har børsen annonsert at den ikke vil belaste noen avgifter til kunder som kjøper eller selger USDC ved å bruke en fiat-valuta. Denne avgjørelsen ble tatt som en del av børsens innsats for å “skape ytterligere påkjøringsramper for brukere å bruke USDC.”

Etter Tether er USD Coin den stabile mynten med den nest største markedsverdien og er den fjerde største kryptovalutaen totalt sett. I 2018 ble den utviklet av Coinbase og betalingsteknologistartup Circle gjennom et samarbeid mellom de to selskapene.

Hvis du trenger å sende penger raskt og til en pris som er lavere enn ved bruk av tradisjonelle remitteringstjenester, bør du tenke på å bruke en stablecoin som USDC. En fersk studie utført av Chainalysis identifiserer bruken av stablecoins for pengeoverføringer som en av hoveddriverne for den økende populariteten til kryptovaluta i Latin-Amerika.

Handlingen iverksatt av Coinbase er den siste i en rekke handlinger som har blitt iverksatt med mål om å øke bruken av USDC. I september annonserte Circle at de vil utvide bruken av stablecoin til fem andre blockchains. Disse blockchains inkluderer Polkadot, Optimism, Near og Arbitrum. Cosmos er den femte blockchain.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment