banner

DappRadar, en analysevirksomhet, rapporterer at til tross for et 80% fall i handelsvolum for de 10 beste metaverse-prosjektene i tredje kvartal sammenlignet med andre kvartal, er interessen for virtuelle verdener fortsatt høy.

Noen systemer, inkludert Decentraland og Meta, har vært målet for dårlige nyheter for å ha minimal brukermedvirkning, noe de har benektet.

I følge en undersøkelse publisert av DappRadar 20. oktober, til tross for et betydelig fall i handelsvolum i løpet av 3. kvartal, falt gjennomsnittlig antall NFT-salg for disse 10 prosjektene med bare 11,55 % fra nivåer i 2. kvartal.

I følge DappRadar kan reduserte handelsvolumer skyldes fallende aktivaverdier i stedet for tap av interesse, og selskapet ser på dette som “bullish” siden det viser at spenningen rundt disse prosjektene fortsatt er høy.

I stedet for mangel på interesse, har nedgangen i kryptovalutapriser påvirket handelsaktiviteten over hele linjen for disse prosjektene.

Til tross for disse optimistiske spådommene, viste tredje kvartal en stor nedgang i salget av ikke-fungible tokener (NFT) for åtte av de ti beste metaverse-prosjektene, med Yuga Labs’ Otherside som så et fall på 74 %.

Sandbox og den tidligere Minecraft-baserte plattformen NFT Worlds V2 drev den positive handlingen, med NFT-salg som økte med henholdsvis 190 % og 79 %.

DappRadar mener dette skyldes spillernes begeistring for utgivelsen av Alpha sesong 3 av The Sandbox, som introduserer en rekke nytt innhold, inkludert spill og pyntegjenstander. Reduksjonen på 90 % i verdien av NFT Worlds V2s NFT-er i 3. kvartal kan ha blitt oppfattet som en «kjøpsmulighet».

I mellomtiden rapporterte DappRadar at handelsvolumene hadde falt så drastisk fordi gulvprisene for NFT-tomter hadde falt med gjennomsnittlig 75 %. Metaverse eiendom er nå kraftig avskrevet,” sa DappRadar og la til at prisfallet er i tråd med det større bjørnemarkedet i kryptovalutaindustrien.

Denne uken måtte DappRadar forsvare sin metaverse-statistikk, som ble feiltolket for å indikere at plattformer som Decentraland hadde mindre enn 40 daglige aktive brukere.

Selskapet uttalte også at brukerdataverktøyet deres bare teller «blokkjedebasert atferd», for eksempel de som ikke foretar kjøp, og ikke de som samhandler med en blokkjede.

10. oktober twitret The Sandbox at den hadde 39 000 DAU-er og 201 000 MAU-er i løpet av de foregående 30 dagene. Fra 8. oktober rapporterte Decentraland å ha 8 000 DAU og 56 697 MAU.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment