banner

Til tross for store tap i begynnelsen av året, var markedet for digitale eiendeler hadde en markedsverdiøkning på over 100 milliarder dollar i tredje kvartal.

I løpet av tredje kvartal 2018 hadde mynter og tokens prisbevegelser som var nesten identiske med S&P 500-indeksen i USA. I motsetning til dette har kryptovaluta-bjørnemarkeder i det siste stort sett ikke vært relatert til utviklingen til aksjer. Ytelsen til kryptovalutaer var sterkt assosiert med S&P 500-indeksen på et nivå på 0,85 for den nevnte tidsperioden (korrelasjonskoeffisienten går fra 0 til 1).

Selv om verdien av Bitcoin opplevde en nedgang på 1 % i løpet av tredje kvartal, overgikk den fortsatt alle andre aktivaklasser, med unntak av amerikanske dollarindeksen. Denne indeksen måler den relative styrken til en kurv med internasjonale valutaer sammenlignet med amerikanske dollar.

Når det er ustabilitet i globale markeder, søker investorer tilflukt i trygge havn-valutaer som sveitsiske franc og amerikanske dollar. I løpet av tredje kvartal var det en nedgang på 4,7 milliarder dollar i kvartalsvis sirkulasjon av stablecoins. Stablecoins er for det meste knyttet til amerikanske dollar.

Det ser ut til at straffen som ble pålagt kryptovaluta-mikseren Tornado Cash av Office of Foreign Assets Control (OFAC) i USAs finansdepartement, som gjorde transaksjoner med nettstedet ulovlige for brukere og utstedere av stablecoins basert i USA, var en medvirkende årsak til nedgangen.

Som konklusjon nådde verdien av DeFi (desentralisert finans) applikasjonsmarkedet 24,5 milliarder dollar etter å ha opplevd en sekvensiell økning på 31,3 %.

Ytelsen til hele systemet ble forbedret, med unntak av kapitalforvaltningsvirksomheten, som viste en nedgang i ytelsen. Et globalt bjørnemarked hadde allerede blitt utløst noen måneder tidligere av svikt i sentraliserte finansbedrifter som arbeider med DeFi-apper, som Celsius og Three Arrows Capital, så dette var ikke forventet.

Sist, men ikke minst, opplevde det totale handelsvolumet for ikke-fungible tokens (NFT-er) en nedgang på 77,4 prosent fra andre kvartal til tredje kvartal. I tillegg var det en betydelig økning på én million lommebøker som noen gang har hatt en NFT i løpet av tredje kvartal i år. Den siste tiden har en rekke personer innenfor kryptovalutamiljøet laget prognoser om at ustabiliteten på markedet har nådd sitt laveste punkt.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment