banner

Etter å ha forsikret kundene om at pengene deres ikke ville gå tapt i konkursen til morselskapet, har den japanske armen til den nedlagte FTX-kryptovalutabørsen gitt ut en plan for å starte uttak på nytt. Dette kommer etter at den japanske armen ga kundene forsikringer om at pengene deres ikke ville gå tapt.

Hva selskapet sa

Den første desember ga selskapet sine kunder en oppdatering der det opplyste at de hadde bekreftet at kundepenger «ikke skulle» inkluderes i FTX Japans eiendom på grunn av japansk lovgivning som krever at kryptovalutabørser skal holde kundemidler atskilt fra deres egne. eiendeler. Denne informasjonen ble gitt til kundene.

Dette er posisjonen Landis Rath & Cobb LLP inntar, som er advokatfirmaet som representerer FTX Group i kapittel 11-konkursbehandlingen.

Etter oppkjøpet av den japanske kryptovalutabørsen Liquid 2. februar i år, startet ikke FTX Japan sin virksomhet formelt før i juni i år. De japanske handelsmennene som jobbet på børsen var hovedfokuset for markedsføringsinnsatsen.

Tidlig i november måned opplevde morselskapet likviditetsproblemer, noe som førte til at FTX Japan hadde de samme problemene med uttak 8. november.

Administrativ handling

Senere, 10. november, sa Financial Services Agency of Japan at de hadde tatt administrative tiltak mot FTX Japan. Disse handlingene inkluderte suspensjon av ytterligere bedriftsaktiviteter, som å akseptere nye innskudd og å overholde en ordre om forretningsforbedring.

FTX Trading sendte inn kapittel 11-konkursbegjæringen 11. november, og listet opp alle 134 av deres datterselskaper som debitorer i begjæringen.

Siden den gang har FTX Japan uttalt at gjeninnføring av uttak er hovedmålet, med år 2022 som måldato.

Etter at det er fastslått at kundenes eiendeler ikke anses å være en del av FTX Japans eiendom, vil dette i hovedsak gi dem muligheten til å begynne å ta ut penger på vegne av sine kunder.

FTX Japans eiendeler

Ifølge firmaet, “Japanske kundekontanter og kryptovaluta bør ikke være en del av FTX Japans eiendom gitt hvordan disse eiendelene lagres og eiendomsrettigheter under japansk lov.” Dette ble sagt fordi “japanske kundekontanter og kryptovaluta ikke bør være en del av FTX Japans eiendom.”

I følge FTX Japan har ledelsen i selskapet kommunisert med japanske myndigheter og har sendt inn det første utkastet til planen deres for å begynne uttak, med den implikasjonen at ytterligere samtaler vil finne sted “når kritiske milepæler er oppfylt.” FTX Japan var i stand til å bekrefte disse påstandene.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment