banner

Selv om lekkasjer og rykter kan få ordet ut, har de også potensial til å fyre opp i et kryptovalutamarked som allerede er varmt.

I følge en fersk rapport som ble distribuert av Reuters, ble det indikert at FTX hadde brukt kundeinnskudd for å hjelpe til med å redde Alameda Research. Mainstream media presenterte Binances beslutning om å trekke seg ut av FTX-kjøpet som en “mislykket innsats for å bevare krypto”, til tross for at det var et vellykket forsøk.

I en egen utvikling ble kryptovaluta-podcasteren Cobie nylig kontaktet av FTX-sjef Sam «SBF» Bankman-Fried gjennom Twitter. I følge kommunikasjonen ser administrerende direktør i FTX ut til å ha en viss forvirring om hva som utgjør “den riktige veien videre.” Kommunikasjonen gjorde imidlertid oppmerksom på at SBF jobber med å gi en mer omfattende analyse av hva som har skjedd.

I et nylig innlegg fremhevet Twitter-kontoen kjent som Autism Capital ytterligere rapporter som indikerer at FTX-arbeidere visste at selskapet brøt loven siden 2021, men fortsatte å jobbe uansett. Disse rapportene ble fremhevet i meldingen. Meldingen gir inntrykk av at de ansatte blir utnyttet som «fallmennesker». Som svar på tweeten sa mange medlemmer i kryptovalutamiljøet at avsenderen «burde sitte i fengsel» hvis de var sannferdige om uttalelsene sine.

Det faktum at FTX fortsatt besitter eiendeler verdt minst 1,3 milliarder dollar, som indikert av et annet dokument som ble stjålet og offentliggjort, antyder at det er noen positive nyheter å rapportere i denne forbindelse. I følge en studie publisert av Trustnodes ble påstander om at FTX fortsatt har mer enn en milliard i finans produsert av et regneark som ser ut til å være basert på den desentraliserte applikasjonen Zapper.

Under FTX-krisen videreformidlet mainstream-mediene den nyeste informasjonen om FTX-kollapsen ved å stole på kilder som ikke avslørte identiteten deres. Reuters ble informert av kilder med direkte kunnskap om hendelsen at 6 milliarder dollar ble fjernet fra FTX.

I sin påstand om at FTX vurderer å begjære seg konkurs, siterte Bloomberg ytterligere anonyme kilder. I tillegg til årsakene som ble diskutert ovenfor, siterte The Wall Street Journal informasjon fra en “person kjent med emnet” som uttalte at føderale myndigheter er interessert i FTX.

Som et resultat av krisene som ble forårsaket av FTX og Alameda Research, har markedet for kryptovalutaer gått inn i en hale, noe som har resultert i en nedgang i aktivaverdier og har gjort investorer bekymret for bransjen.

Den første gnisten for en kjede av hendelser som til slutt fikk investorer til å flykte fra FTX-børsen og kryptovalutamarkedet som helhet for å oppleve volatilitet, var en lekkasje av Alameda Researchs balanse. Denne lekkasjen var den første gnisten for hendelseskjeden som til slutt fikk investorer til å flykte.

Mange medlemmer av Bitcoin- og kryptovalutasamfunnet er fortsatt optimistiske om industriens langsiktige utsikter, til tross for den negative pressen som for tiden sirkuleres om sektoren. Til tross for at dagens markedssituasjon får det til å se ut som om industrien kollapser fullstendig, tror flere medlemmer av samfunnet at kryptovaluta vil fortsette å eksistere.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment