banner
Avatrade Anmeldelse
  • Meglerscore
4.4

Sammendrag

Avatrade er en av de pålitelige meglerne i markedet for digitale eiendeler for kryptoinvestorer. Den har eksepsjonelle egenskaper som gjør den mer pålitelig enn andre i online handel.

Avatrade anmeldelse

CFDer på råvarer, futures, aksjeindekser, opsjoner og utenlandske valutaer tilbys alle av online megler Avatrade. Selskapet, som har inngående kunnskap om de globale markedene, tilbyr tradere utrolige handelsforhold, for eksempel super-rask behandling og førsteklasses kundesupport, slik at de kan forbedre sin handel. For å lære mer om det, les denne Avatrade-anmeldelsen.

Handelsinstrumenter

Valutapar: Handle mindre, store og eksotiske valutapar, som gir usedvanlig lave spreads og rask utførelse.

Aksjer: Få tilgang til essensielle internasjonale aksjer og petroleum uten provisjoner eller unødvendige markeringer.

Metaller: Vær oppmerksom på endringer i verdien av sølv og gull i forhold til USD for å utvide handelsporteføljen din.

Kryptoer: Handle de mest brukte kryptovalutaene, inkludert BTC, ETH og LTC, førstehånds.

Børsomsatt fond: Inkluder ETF-kontrakter i samlingen din for å kjøpe eller selge en bestemt eiendel til en bestemt pris og dato ved hjelp av en rekke legitime børsomsatte produkter.

Ulike handelskontotyper

Ved å tilby en rekke kontotyper, imøtekommer megleren alle handelsstrategier og tilbyr et stort utvalg av alternativer. Alle kunder har muligheten til å dra nytte av Avatrades fineste handelsbetingelser ved å åpne en av tre kontoer.

Utdanning og forskning

Avatrade tilbyr forskning av høy kvalitet gjennom interne ressurser, som hver har spesielle styrker. Etterspørselen etter sofistikerte emner dekkes av et robust utvalg av markedsinnsikt levert av anerkjente eksperter i bransjen. Ressursene for markedsdekningen er samlet sett imponerende. I tillegg vil Trading Centrals tekniske analyse og Auto chartists mønsteridentifikasjon for sanntidsinnsikt være tilgjengelig for deg.

Avatrade utmerker seg også innen utdanning. Et handelsakademi er tilgjengelig på den offisielle nettsiden, og det tilbyr gratis e-bøker, videoopplæring og daglige webinarer på flere språk. Kunder av Avatrade har et stort utvalg av gratis opplæringsseminarer, live trading-arrangementer, ekspertintervjuer, markedsanalyse og sanntids teknikk webinarer å velge mellom.

Hos Avatrade er nybegynnere hjertelig velkommen. De vil motta opplæringen og hjelpen de trenger, slik at de kan spørre virkelige forretningseksperter om spørsmålene sine personlig. I tillegg tilbyr Avatrade tradere direkte tilgang via plattformen til innstillingene til sine tradere, samt deres oppfatninger av nåværende markedsbevegelser.

https://www.avatrade.com/

Utnytte

Avhengig av handelskontoen du handler på, tilbyr Avatrade forskjellige giringsnivåer. Som et resultat er utnyttelsen som er tilgjengelig for deg, satt opp i samsvar med de lokale forskriftskravene. Handler gjort gjennom VIP-kontoinnarbeidelse er kvalifisert for opptil 1:1000 i maksimal giring.

Handelsplattform

Den kraftige Avatrade MetaTrader 4 med sine banebrytende funksjoner og dynamiske diagrammer, er også fantastisk. Med nesten samme effektivitet som skrivebordsversjonen, gir terminalen alt du trenger på en nettbasert plattform som du kan få tilgang til umiddelbart fra hvilken som helst nettleser. Handelsplattformen trenger ikke å lastes ned, og den er fullstendig synkronisert med alle slags moderne enheter, slik at den kan være allsidig og live prissporing via en sofistikert markedsklokke.

AML og KYC

En gyldig e-postadresse og noen grunnleggende personlige opplysninger er alt som kreves for å åpne en handelskonto på Avatrade. Som lisensiert megler må Avatrade imidlertid bekrefte kontoer som det siste trinnet for å overholde AML / KYC-lover. De fleste forhandlere vil sende kopier av identifikasjons- og oppholdsbevisdokumentene som kreves for verifisering.

Innskudd i Avatrade

En rekke kreditt- og debetkort, debetkort og bankoverføringer er tilgjengelige for tradere å bruke når de foretar betalinger og kryptooverføringer gjennom trygge kryptolommebøker.

Kundeservice

Du kan komme i kontakt med Avatrade-supportpersonalet via telefon, e-post eller gjennom live chat-funksjonen på selskapets nettsted. Du kan kontakte dem ved å bruke en av de nevnte metodene hvis du har spørsmål.

Konklusjon

Hovedkarakteristikkene til Avatrade-megleren inkluderer tilgang til mange finansmarkeder, en dyktig handelsplattform, rask kundeservice og en rekke kontoalternativer. Før du åpner en konto med denne handelsplattformen, anbefaler jeg deg å utføre din egen forskning.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment