banner
Geneticrypto Anmeldelse
  • Meglerscore
4.3

Sammendrag

Geneticrypto er en av de pålitelige meglerne i markedet for digitale eiendeler for kryptoinvestorer. Den har eksepsjonelle egenskaper som gjør den mer pålitelig enn andre i online handel.

Geneticrypto anmeldelse

https://geneticrypto.com/

Geneticrypto lokker deg ikke til å bruke handelsplattformen ved å gi deg voldsomme rabatter, bonuser og fordeler. I stedet legger det stor vekt på handelsstrategien, som ble opprettet med både nybegynnere og erfarne tradere i tankene. Hva motiverer så mange tradere til å registrere seg på dette nettstedet hver måned? La meg forklare i denne Geneticrypto-anmeldelsen.

Handelsplattform

Du vil lære å bruke firmaets handelsplattform, MetaTrader 4 Platform, på kort tid på grunn av den brukervennlige utformingen. Det er også kjent for å være kompatibel med forskjellige operativsystemer og enheter. Du vil enkelt kunne bruke denne plattformen på hvilken som helst av dingsene dine, enten du bruker en stasjonær PC eller en bærbar enhet. I tillegg, siden det fungerer med alle disse operativsystemene, gjør det ingen forskjell hvis du bruker, iOS, Android eller Windows.

Indeks for aktiva

Det er ingenting du bør gå glipp av når det gjelder aktivaindeksen. Alt du trenger er tilgjengelig på ett sted. Dette firmaets samlede indeks består av aksjer, indekser og valutapar. I vareseksjonen kan du også handle sølv, gull og andre edle metaller. Du kan håndtere andre mineraler, landbruksaktiva, energi og olje i samme sektor. Muligheten til å handle i kryptovalutamarkedet med dette firmaet er rikelig hvis du er fascinert av kryptovalutaer.

Innskudd og uttak

Tallrike finansieringsalternativer, hvorav mange tilbys uten kostnad for megleren, støttes av Geneticrypto når det gjelder bankmetoder. Selv om noen kan være begrenset for et bestemt sted, og det kan være nødvendig med tredjepartsgebyrer, bør du gå gjennom tilgjengeligheten og de nøyaktige kostnadene basert på regionen og betalingsmåten.

I tillegg gir Geneticrypto raske uttak uten gebyrer på bankoverføringer eller kredittkorttransaksjoner.

Kundeservice

https://geneticrypto.com/

Du får begge typer hjelp fra Geneticrypto. For det første kan du stole på kundeservice fordi de er tilgjengelige for å hjelpe deg via en rekke metoder. Du har to alternativer for å motta et svar: enten sende inn en e-post og vente i 24 timer på svar eller telefon og få noen til å svare deg med en gang. Du kan velge alternativet for returanrop hvis du ikke liker å stå i linjer. Jeg personlig foretrekker live chat-funksjonen, som lar deg kommunisere med en fast representant over en chat som starter for deg så snart du ankommer hjemmesiden.

Profesjonell støtte

Å se på kontofunksjonene gjør ting enda bedre for tradere. Når du registrerer deg hos Geneticrypto, er fagfolk der for å hjelpe deg. Disse ekspertene kan hjelpe deg gjennom en-til-en-treningsøkter, som er konfidensielle og eksklusive. Eller du kan bruke webinarer for å motta deres hjelp. Du har muligheten til å høre fra de beste fagfolkene i feltet som er handelsspesialister i begge situasjoner. De kan gi deg informasjon som ikke er tilgjengelig på noe annet nettforum. Når du registrerer deg hos denne megleren, får du også tilgang til personlige kontoadministratorer som kan peke deg på riktig måte som en næringsdrivende.

Sikkerhet og overholdelse

I denne siste delen vil jeg kombinere to kvaliteter som hver bruker bør vurdere før de registrerer seg på en handelsplattform. Når du logger inn, brukes 2FA-autentisering av firmaet for din sikkerhet. Det sikrer også at traderes midler er adskilt fra meglerfond. Dette gir tradere trygghet mens de handler og forbedrer tilliten til megleren. Den overholder sterkt AML- og KYC-retningslinjene.

Avsluttende refleksjoner

Når jeg ser tilbake på det jeg har sagt til deg, tror jeg de ti grunnene til at jeg nettopp har oppført gjør denne handelsplattformen blant de beste tilgjengelige. Jeg prøver ikke å tvinge noe på deg. Faktisk vil jeg foretrekke det hvis du så på denne handelsplattformen på egen hånd og kom til dine egne konklusjoner. Bare hold deg til det viktigste i stedet for å bli distrahert av de prangende funksjonene som flertallet av andre online plattformer i disse dager gir.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment