banner

En trader råder andre aktører i Bitcoin-markedet til å unngå å ta avgjørelser basert på følelsene deres, da de langsiktige dataene fortsetter å samsvare med tidligere nedgangsmarkeder.

Bitcoin ser ut til å vise tradisjonelle makro-bunnsignaler midt i et bjørnemarked som gjør “business as usual”.

Som en populær Twitter-handler ved navn Alan spådde, viste en ny studie som ble publisert 13. oktober at den nåværende prisaktiviteten til Bitcoin er bemerkelsesverdig sammenlignbar med tidligere sykluser.

Signaler på kjeden har lenge antydet at bjørnemarkedet i 2022 vil være betryggende identisk med tidligere bjørnemarkeder, noe som har fått noen til å være bekymret for den nåværende tilstanden til Bitcoin- og kryptovalutamarkedene.

Alan påpekte, mens han så på det stokastiske diagrammet i en måned for BTC/USD, at det nåværende bjørnemarkedet for Bitcoin har fulgt et mønster som også ble sett i både 2014 og 2018.

Anvendelsen av stokastiske oscillatorer for å identifisere prissykluser og tilstedeværelsen av bullish og bearish interaksjon er en standardpraksis som er mye brukt.

I følge dataene faller månedlige lave målinger på stokastiske indikatorer sammen med prisgulv i perioder med bearish markedsforhold. Bitcoin er ikke et unntak fra denne regelen.

Disse målingene har ikke blitt sett siden 1970 bortsett fra tre tidligere ganger, og de er for tiden på et nivå som er historisk lavt. I tillegg kan Stoch brukes til å gi spådommer om når prisen på Bitcoin kan nå sitt laveste punkt.

Alan ekstrapolerte sannsynlige prispoeng basert på dataene som for øyeblikket er tilgjengelige og kom med et lavt estimat på $35 000 for syklusen som vil følge.

Bitcoin legger til et nytt flagg på toppen av det som allerede var der. Ved siden av grafen uttalte han: “Det gule området på den stokastiske indikatoren viser at vi er i andre halvdel av flagget for øyeblikket,” som var det han hadde nevnt tidligere. Følgende stanglav er $30 000.

Etter en vanskelig periode er det ofte en rask tilbakevending til formen. Ikke kjenn på følelsene for mye, og ikke tillat deg selv å bli urolig.

Hvis du er en trader som har vært vitne til Bitcoins prisfall med så mye som 75 % fra all-time highs for bare elleve måneder siden, kan du finne litt trygghet i det at stokastisk oppførsel er et faktisk fenomen.

Når man ser på prishandlingen på kort sikt for BTC, ser det ikke ut til å være noe som kan sies med absolutt sikkerhet, og troverdige kilder indikerer at prisen ennå ikke har nådd bunnen.

Philip Swift, en kjent finansanalytiker, ga en dristig spådom denne uken om at bjørnemarkedet i 2022 vil være avsluttet innen utgangen av desember. Det er ikke mange som ser positivt på situasjonen.

Noen individer har et mer pessimistisk syn enn andre. Nylig ga sjefanalytikeren i Goldmoney, Alasdair Macleod ut en advarsel til investorer om at de bør overse stigende aktivaverdier med mindre Federal Reserve i USA endrer sin vei ved renteøkninger.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment