banner

Ethereum blockchain token kjent som Ether (ETH) er en av verdens tre beste kryptovalutaer. Fra mai 2022 har den den nest høyeste markedsverdien på rundt 246 milliarder dollar, som faller bak Bitcoins omtrent 571 milliarder dollar; og leder Tethers markedsverdi på tredjeplass på rundt 75 milliarder dollar.

Mens krypto eiendeler krympet i 2018 og 2019 fra desember 2017-toppen, brølte kryptomarkedet tilbake til nye høyder gjennom 2021, og er nå verdt mange ganger mer enn hva de var på den forrige toppen; selv om det har vært en stor tilbaketrekning gjennom hele 2022. Det er fortsatt stor interesse for dette rommet ettersom markedet fortsetter å se innovasjon. ETHs verdi ble handlet til rundt $2 000 i mai 2022, ned fra november 2021 høyder nærmer seg $5 000.

Den primære appellen til den digitale valutaen er integrasjonen med Ethereum Network. I hovedsak er ETH drivkraften bak mulighetene til Ethereum Network generelt. Med Ethereum Network som tilbyr enorme muligheter for utvikling, er ETH en investering som mange anser som mer lovende enn Bitcoin. Ethereum støttes også av flere Fortune 500-selskaper og brukes av flere finansinstitusjoner. Av alle disse grunnene og mer legger mange investorer raskt ETH til sine porteføljer.

Slik kan du innlemme Ethereum i investeringen din.

VIKTIGE PUNKTER

Ethereum er den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, verdt i underkant av en kvart billion dollar per mai 2022.

Ethereum er optimalisert som en smart kontraktsplattform, som kjører desentraliserte applikasjoner og tokens som ICO eller NFTs.

Trading Ethereums opprinnelige token, Ether (ETH), kan gjøres online via en rekke aktive børser.

Du kan nå også kjøpe ETH gjennom vanlige meglerplattformer som Robinhood eller PayPal.

1. Identifiser en plattform for handel

Som grunnlag for å plassere noen handler, er det viktig å identifisere den beste handelsplattformen for dine behov. Det er noen få alternativer når det gjelder kryptovalutaer med noen av de beste plattformene, inkludert Coinbase, Kraken, Bitstamp, Gemini, Binance og Bitfinex. Alle disse børsene tilbyr Ethereum.

En av de største hensynene for å velge en krypto handelsplattform er typen utveksling. Handelsplattformer for kryptovaluta kan enten være fiat-børser eller kryptovaluta til kryptovalutabørser (C2C). Som en av de to største kryptovalutaene i verden, kan investorer enkelt handle Ethereum på fiat-børser. 

Noen investorer som ønsker å handle flere valutaer eller har muligheten til å konvertere andre valutaer enkelt til Ethereum, vil kanskje vurdere C2C-børsene nærmere. Mange investorer har også flere kontoer med både en fiat-børs og en C2C-børs.

Husk at kryptovalutaer er svært uregulert med rask innovasjon. Dette kan skape en flott markedsmulighet , men også øke risikoen for svindel, så det er viktig å være sikker på at du er trygg på troverdigheten til handelsplattformen. utvekslingen du velger. Noen få viktige spørsmål å stille når du vurderer en utveksling inkluderer:

Hvor er hovedkvarteret?

Har de lisens?

Hvor sikkert er nettstedet deres?

Hvor sikre er midlene dine?

Hvem er administrerende direktører?

På verdensbasis er Binance den ledende børsen ved å handle inntekter. I USA topper Coinbase Exchange listen.

Lovligheten av kryptovalutahandel og handel med relaterte produkter som krypto-CFDer eller futures kan være begrenset av land eller jurisdiksjon.

2. Opprett en konto

Når du har bestemt deg for en handelsplattform som passer dine behov, er neste trinn å åpne en konto. Denne prosessen ligner på å åpne en konto med en meglerplattform. Du må oppgi navn, adresse, personnummer, spesifiserte former for identifikasjon og mer. Når du er trygg på et nettsted, kan kontoåpningsprosessen vanligvis gjøres ganske raskt.

Å bekrefte kontoen er vanligvis det siste trinnet i åpningsprosessen for kontoen. De fleste utvekslinger krever at du bekrefter kontoen din på én eller flere måter. Det er her du sannsynligvis må laste opp dokumenter for å bekrefte identiteten din og sikre at kontoen din passerer forskriftsmessig muster. Verifisering kan ta alt fra omtrent en time til potensielt en dag eller to, avhengig av utvekslingen.

3. Innskuddsvaluta 

Du må deretter sette inn valuta på kontoen din. For fiat-valutaplattformer kan dette være relativt enkelt etter verifisering av betalingsinformasjonen din. Bare legg til penger via bankkontoen eller debetkortet ditt som er registrert. Cryptocurrency-børser har generelt ikke høye minimumsinvesteringer , slik at du kan investere så lite som $5 eller så mye som $1 000 eller mer. De fleste børser har gebyrer per handel, så det kan være best å handle store beløp samtidig.

Det kan være litt vanskeligere å sette inn valuta i C2C-børser. Disse børsene krever at du sender kryptovaluta etter kode fra ett sted til et annet. Ethereum er en populær innskuddsvaluta for mange C2C-plattformer , så det kan være gunstig å holde store mengder av det. Det tar litt lengre tid å fullføre kodeoverføringer, vanligvis opptil en time.

4. Begynn å handle

Med en bekreftet konto og penger satt inn på den kontoen, vil du kunne begynne å kjøpe Ethereum og andre kryptovalutaer via børsen. Hver utveksling har et grensesnitt som fungerer noe annerledes, men være forberedt på å bekrefte transaksjoner og deretter tillate behandlingstid, noe som også kan avhenge av totalen. antall forespurte transaksjoner.

5. Ta ut ETH til en lommebok

Når du har kjøpt ETH gjennom børsen, kan du ta ut den valutaen til bankkontoen din eller en lommebok du kontrollerer. Fiat-børser gjør det enkelt å ta ut ETH ved ganske enkelt å selge og sende inntektene til bankkontoen din. C2C-plattformer tar lengre tid. På en C2C-plattform må du kode overføring av ETH til en fiat-børs og deretter selge for å utbetale. På alle plattformer har du også generelt muligheten til å sende ETH til en lommebok.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment