banner

Som et resultat av forventninger om at Elon Musks oppkjøp av Twitter vil være fordelaktig for meme-valutaen, økte prisen på Dogecoin (DOGE) med 98,5 % i forrige uke, og flyttet den opp til åttende plass i rangeringen av kryptovalutaer rundt om i verden.

62 prosent av investorene i Dogecoin (DOGE) er nå i svart. Musk er ikke bare administrerende direktør i Tesla, men også en milliardær.

Prisen på DOGE økte 26. oktober etter at milliardærentreprenøren Elon Musk endret Twitter-profilen sin til å inkludere tittelen «Chief of Twit». Samme dag fløy han til San Francisco for å besøke Twitters hovedkvarter før han fullførte kjøpet 28. oktober og ble den nye eieren av selskapet.

Prisen på Dogecoin (DOGE) har steget med 98,5 prosent i løpet av den siste uken, og nådde $0,119 på det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet, som rapportert av CoinGecko.

Prosentandelen av Dogecoin (DOGE)-innehavere som “tjener penger til nåværende pris” har overgått prosentandelen av Bitcoin (BTC) og Ether (ETH)-innehavere, som er “tjene penger til nåværende pris” på henholdsvis 54 % og 57 %. , ifølge statistikken levert av IntoTheBlock, en blockchain-intelligensplattform. 62 % av Dogecoin-innehavere (DOGE) “tjener penger til nåværende pris.”

Ifølge CoinGecko, som et resultat av den nevnte utviklingen, har Dogecoin (DOGE) steget til å bli den åttende største kryptovalutaen i verden og har for tiden en markedsverdi på 16,3 milliarder dollar. Ved å gjøre det har den overgått de opprinnelige symbolene til smarte kontraktsplattformer Cardano og Solana.

Det er ikke overraskende at prisen på DOGE har økt dramatisk siden Musk kjøpte Twitter fordi mange investorer i Dogecoin forventer at Musk, som noen ganger blir referert til som «The Dogefather», vil finne en måte å inkorporere Dogecoin på Twitter. Som et resultat er det ikke overraskende at prisen på DOGE har økt.

Den 28. oktober twitret en kryptojournalist og ivrig tilhenger av den digitale valutaen Dogecoin ved navn Matt Wallace til sine 678 400 følgere at han tror integrasjonen av Twitter med Dogecoin vil demonstrere “hva #Dogecoin er i stand til:”

Elon Musk har gjort det helt sikkert at resten av verden veldig raskt vil lære hva #Dogecoin er i stand til å gjøre takket være Twitter.

Til tross for at Doge Whisperer, en fanside for Dogecoin, har vurdert muligheten av et Dogecoin-basert tipssystem for trendende tweets, vil jeg være glad når Twitter til slutt integrerer #dogecoin-tipping.

Faktisk har Charles Hoskinson, grunnlegger og administrerende direktør i Cardano, veid inn på temaet ved å si at inkorporeringen av Dogecoin i Twitter nå er en “reell mulighet” nå som Elon Musk driver selskapet. Etter min mening er det stor sannsynlighet for at doge en dag vil bli innlemmet i systemet. Dette er en rimelig mulighet.

Hoskinson tok ting et skritt videre ved å gi et tilbud uten strenge krav om å migrere Dogecoin til Cardano som en sidekjede som har integrerte smarte kontraktsmuligheter.

Tesla begynte å akseptere DOGE for betaling av detaljhandelskjøp i januar 2022, og siden den gang har Elon Musk gitt hint om at SpaceX kan gjøre det samme i mai 2022.

Til tross for at administrerende direktør for elbilprodusenten mente at Dogecoin er “bedre egnet for transaksjoner” i desember 2021, begynte elbilprodusenten å akseptere Bitcoin som betaling for bilene deres i januar 2021.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment