banner

MoneyGram er en digital P2P-betalingsleverandør som ga en kunngjøring 1. november om at mobilappen deres ville akseptere kjøp, salg og lagring av kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC) i alle 50 stater og District of Columbia.

Selskapet som står bak digitale betalinger har uttalt at de har til hensikt å legge til støtte for flere digitale valutaer til appen sin i 2023, forutsatt at dette er tillatt av reglene som er på plass over hele verden.

Som svar på den økende etterspørselen etter digitale valutaer ga MoneyGram styreformann og administrerende direktør Alex Holmes følgende uttalelse: “Med vårt globale nettverk, ledende overholdelsesløsninger og en sterk kultur for fintech-innovasjon, er vi unikt posisjonert for å møte denne etterspørselen og bygge bro over gapet. mellom blokkjede og tradisjonelle finansielle tjenester.”

Det siste kryptorelaterte forsøket organisasjonen har gjort er å øke aksepten for kryptovalutaer og blokkjedeteknologi ved å utvikle “reelle brukssaker for kryptovaluta og blokkjede”. Implementeringen av denne kryptovaluta-funksjonen i Moneygram-appen ble ifølge Moneygram gjort mulig som et resultat av selskapets samarbeid med Coinme, som er en sertifisert kryptovalutabørs og API-drevet kryptovaluta som tjenesteleverandør.

Til tross for at det nåværende bjørnemarkedet ikke viser noen indikasjoner på å avta, ser det ut til at en rekke virksomheter legger rammene for fremtidig vekst knyttet til kryptovalutaer.

I følge en serie på tre varemerkesøknader som ble publisert 25. oktober, forsøkte Western Union angivelig å beskytte navnet sitt innen områdene digital lommebokadministrasjon, handel med digitale eiendeler og råvarederivater, utstedelse av tokener og megler- og forsikringstjenester.

I oktober ble Bitcoin Lightning Network-transaksjoner også integrert i Cash Service-appen, som er en mobil betalingsbehandlingstjeneste. På grunn av implementeringen av denne nye funksjonaliteten, vil brukere av Cash-appen snart kunne sende og motta Bitcoin (BTC) ved å bruke den mer strømlinjeformede lag-2-protokollen.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment