banner

Charles Hoskinson uttaler at “prosjekter som har motstått både markedsboom og kollaps er robuste under en motstridende belastning,” men flertallet av DeFi-protokollene er ikke holdbare under en motstridende belastning.

I følge Charles Hoskinson, skaperen av Cardano og en av grunnleggerne av Ethereum, er en av de viktigste lærdommene som brukere av kryptovalutaer kan ta fra feilen til Terra og andre prosjekter, å sette en høyere verdi på de som har lykkes i lang sikt.

Hoskinson avslørte at han har sett bortgangen til flere kryptovalutaorganisasjoner, inkludert Silk Road og Mt. Gox, 2. november under teknologikonferansen kjent som Web Summit, som fant sted i Portugal.

I følge Hoskinson var effektive protokoller “fjærende under en motstridende belastning”, noe som betyr at de var i stand til å tåle både bjørne- og oksemarkeder. På den annen side var flertallet av andre desentraliserte finansprosjekter (DeFi) mislykkede.

Hoskinson advarte om at nåværende prestasjon ikke var en garanti for pågående suksess i fremtiden, selv om den hadde blitt oppnådd. Det vil alltid være en rekke markedsfall som oppleves av utmerkede kryptovalutaer. Etter å ha foretatt en investering i Bitcoin når verdien var mindre enn én dollar, har jeg sett verdien stige fra den første investeringen til $30, $40, $256, $80, $1200, $250, $20 000, $4000, $64 000, og for tiden rundt 20 000.

For øyeblikket er verdien av Bitcoin over 20 000. Jeg passet på å holde et øye med det, i tillegg til alle andre virksomheter som kom og dro.

Ifølge Hoskinson fant mange mennesker i bransjen etter Terras fiasko at “visse DeFi-initiativer hadde en holdbarhet på kanskje 6-12 måneder” og var “disponert mot insiderdistribusjon.”

I følge forfatteren, “måten ting ble satt opp, var [Terra] usedvanlig vellykket for noen få individer, og de få menneskene var tilfeldigvis sterkt knyttet til området, og så de presset det opp, og de tjente milliarder av dollar , og de gjorde det på baksiden av detaljinvestorer, noe som er forferdelig.”

Med andre ord, “måten ting ble satt opp på, var [Terra] usedvanlig vellykket for noen få mennesker,” og “de få menneskene var tilfeldigvis sterkt knyttet til området.” Det vil føre til at lover og regler i den bransjen blir betydelig strengere.

Etter hans avgang fra Ethereum, har utvikleren av Cardano vært ganske offentlig om sitt hat mot protokollen så vel som bevis-på-arbeid-systemet som er grunnlaget for Bitcoin-gruvedrift. Siden mai har prisen på Cardanos opprinnelige mynt, ADA, opplevd et betydelig fall. Når dette skrives, har den falt fra over $1 i mai til $0,38, noe som representerer et tap på over 57%.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment