banner

Andrew Yang, som stilte som president i USA i 2016, spådde at det vil være en økning i antall oppfordringer til ytterligere reguleringer angående kryptovalutaer og digitale eiendeler i kjølvannet av fiaskoen til FTX, som ikke er egnet til å gjøre USA et senter for blockchain-innovasjon.

Andrew Yangs uttalelse

På Texas Blockchain Summit som fant sted 18. november i Austin, uttalte Yang at det vil bli vanskeligere å vedta fornuftig kryptolovgivning i nær fremtid som følge av oppløsningen av FTX og dets søsterfirma Alameda Research.

Jeg kan med absolutt sikkerhet erklære at denne påstanden er korrekt, siden jeg er den typen person som alltid har vært av den oppfatning at selv en liten mengde gjennomtenkt regulering alltid er velkommen. Etter min mening vil dette være gunstig for veksten av industrien som helhet og vil bringe den mer inn i mainstream.

Da han fortsatte med å si: “Men, tragisk nok, bommet vi en beat – som en enorm beat,” refererte han til feilene som skjedde med FTX, FTX US og Alameda Research.

FTXs konsekvenser

Han fortsatte med å si at som en konsekvens av “FTX og utfordringene og overskriftene og de faktiske menneskene som ble skadet, vil det være behov for regulering som, etter min vurdering, kanskje ikke når målet.” På grunn av det faktum at “du ønsker å være i stand til å balansere de svært legitime vanskelighetene med imperativet for å gjøre Amerika til hjemmet for forskning og utvikling av disse instrumentene,” er dette begrunnelsen.

Yang erkjente at det økte partiskheten til topartisystemet gjorde det vanskeligere å oppnå regulatorisk sikkerhet for digitale eiendeler. Som en konsekvens av dette vil fiaskoen med FTX bare inspirere kryptos mest høyrøstede kritikere til å trappe opp sine forsøk på å begrense industrien som helhet.

I følge Yang jobber han med Bipartisan Policy Center, som er en tenketank lokalisert i Washington, District of Columbia, for å utdanne medlemmer av kongressen om blokkjedeteknologien og fordelene den gir.

Sammen med Bipartisan Policy Center jobber vi for å informere lovgivere om betydningen av disse prosjektene og vanskelighetene som slike initiativ kan hjelpe deres velgere å overvinne. Vi har jobbet tett med American Conference of Mayors for å være vertskap for en rekke forelesninger der ordførere har hyllet fordelene med blockchain-teknologi.

Yang og kryptopolitikk

Yang har lenge vært bekymret for det økende partisanskillet i USA. Han fortalte oss i mai at resultatene av midtveisvalget i USA var ytterligere bevis på kryptovalutapolitikken. Yang har lenge vært bekymret for det økende partisanskillet i USA.

I løpet av den siste uken har politikere fortsatt sin analyse av konsekvensene som FTX har hatt, og det ser ut til at behovet for å regulere kryptovalutaer har vokst som et resultat. I følge pressesekretæren i Det hvite hus kommenterer Karine Jean Pierre om temaet datert 10. november, administrasjonen til visepresident Joe Biden.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment