banner

Etter debakelen som skjedde med FTX, har det vært et økende antall stemmer som argumenterer for at kryptoholdere skal beholde forvaring av sine egne midler. Dette har vært et svar på at FTX mislyktes.

Administrerende direktør i Binance, Changpeng Zhao, har til og med gått så langt som å kalle dette en «grunnleggende menneskerettighet». Bransjefagfolk advarer imidlertid om at beslutningen om å vedlikeholde dine digitale eiendeler på egen hånd utgjør et eget sett med risikoer.

Vitalik Buterin, medgründer av Ethereum og oppfinner av Bitcoin Cash, utstedte en advarsel på Twitter om at selvforvaring og desentralisert finansmodell, som er trending denne uken, men ikke er risikofri til tross for at den for tiden er populær.

En av disse farene, som har blitt anerkjent av en av medskaperne av Ethereum, er sårbarheter i den smarte kontraktskoden. Buterin ga noen veiledning om hvordan man kan unngå dem, som inkluderte implementering av revisjoner, streng verifisering og mange lag med beskyttelse.

Både sårbarheter i smarte kontrakter og muligheten til å overføre kryptoaktiva etter døden vakte stor oppmerksomhet. Bruce Fenton, en leder av Broker Watchdog Capital, foreslo noen forskjellige selvforvarstester, for eksempel å sørge for at en kjære kan hente pengene ens i tilfelle en skulle gå bort.

I følge Fenton er selvforvaring uferdige saker hvis det ikke er noen plan for å overføre virksomheten til en annen part. Han ble sitert på å si at “Det er en gave til ingen.”

Tom Dunleavy, en forskningsanalytiker ved cryptocurrency-analyseplattformen Messari, var den som først tok opp temaet selvforvaring. “ikke ønsket av 95% av folket,” sa eksperten og ga sin mening.

Dunleavy hevdet at flertallet av mennesker ville ha en form for beskyttelse og sikkerhetskopiering, og at dette er grunnen til at innføring av milliarder av brukere krever sikkert, transparent og pålitelig depotarbeid. Han refererte til det faktum at de fleste ville ønske seg disse tingene. Mens kryptoindustrien fortsetter å spolere fra sammenbruddet av FTX, har tidligere FTX-sjef Sam Bankman-Fried vært målet for tilbakevendende spekulasjoner.

En rekke personer på Twitter har underholdt ideen om at manageren som for tiden er under etterforskning filmet en handelsmesterklasse som slippes i desember. I tillegg til dette er det rapportert av anonyme kilder at myndighetene forbereder seg på å utlevere Bankman-Fried til USA for å avhøre ham der.

banner
crypto & nft lover

Johnathan DoeCoin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Follow Me

Top Selling Multipurpose WP Theme

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

banner

Leave a Comment